nizipli genclerin eglenecegi ve tanýþacaklarý panel neden yok nizip.coma duyurulur
![]()
nizipli genclerin eglenecegi ve tanýþacaklarý panel neden yok nizip.coma duyurulur
![]()
olmadý olmayacakta nizip bu kafa ile gitigi sürece zor büyür büyümek sadec nüfus olarak deil sosyal olarak 100,000 bin nüfus lu bir ilçede gece bir týk bile yok hareket yok eðlence merkezi flan yok allah yardýmcýmýz olsun
ooooooo cadde27 cosmus ya...eðlence merkezi falan...Arkadas.Var iþte Osmanlý parký,Piknik alanlarý vs.dolu nizip belediyesi maþallah harýl harýl çalýþýyor..Daha neler olsun ki arkadasým.
evet süttçü kardeþ nizip belediyesi çalýþýyor maþþallah nazar degmez inþallaaaah .osmanlý parkýmýs iyiki osmanlý parký varmýs oda olmasa nizipli ne yapaçakmýþ yav vay niziplilerin haline eyvah eyvah .akþam sosyalasaçak bir yer say bakalým biz bilmiyoruz . ha osamnlý parkýnda dur tahmin edeyim akþamlarý iyi bira içilir iyi ***** içilir iyi kötü olupta iyi olan herþey yapýlýr ben öyle tahmin ediyorum . genede allah nizip belediyesinin tekerine daþ degdirmesin onlar olmasa osmanlý parký olmazdý :-)
Öncelikle bu eðlence yeri olarak kasdettiðiniz yerler neler onlarý yazýn...Sonra bunu belediyemi yapar yoksa þahýs mý kendi yerini acar onu düsünün...Eger belediyenin yapacagý bi calýsma ise bunlarý tartýsmanýn yerine bir iki öneri sunarsanýz daha faydalý biþeyler yazmýþ olursunuz...
Made Ýn NizipLi
sadece þahýslar yapabiir belediyemizin onu yapabilcek gücü yok!! ama gerçekten çok iþe yarar bir an ewwel çalýþma falan baþlatýulsýn nizip in sadece akþam takýlcak yeri osmanlý parký oda artýk sýktý çünkü hep ayný þeyler farklý biþey yok
Arkadas daha neler olsun....gidin fýratta gezin,toplayýn arkadas cevrenizi halý sahada mac yapýn,haftada 2-3 gün toplanýp sohbet edebilirsiniz,cafeye gidip çay fln içibilirsiniz...Daha ne olsun yav...
Insanlarýn takýlacaklarý mekan sayý ne kadar atarsa yada ayný cafeden bir den fazla olursa arkadaþalarýn ve bizim gidebileceðimiz yer de seç sanþsýmýz olur. Rekabet olduðu yerde kalite de artar.
sinema yokkk..türkü cafe yokk..varsa yoksa osmanlý parký..nizip in bu huyunu sevmýyorum..saat 10 yataga kon...iþyerý býle saat 7 den 8 dne sonra kapalý..açýk cezaevi gibi...
Kitap okuyun kültürünüzü geliþtirin...Boþ zamanlarýnýzýn tamamý kitapla geçsin,býrakýn dünya eðlencelerini napcaksýnýz ? Dimi yani....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
hayatta herþey eðlence deðildir. eðlenmek isteyen insan istediði yerde istediði zaman eðlenir.
konuda nizipli gençlerin tanýþacaðý eðleneceði yerler neden yok diyorsunuz. bence burda düþünce farklý. amaç kýzlarla tanýþmak. yeni dostluklar kurulma niyeti gütmüyor bana göre.
hayat eðlenceden ibaret deðildir. sitede dikkatimi hep çekiyor. gençler burada hep eðlenceye yönelik þeyler istiyor. sadece bunu düþünüyor. baþka yararlý bir þey istediklerine hiç rastlamadým.
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
-----------------------------------------------
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
þu osmanlý parkýný da ne kadar büyüyttünüz gözlerinizde anlayamadým gitti,,, sanýrsýnýz komple kültür park merkezi oldu! da bizim mi haberimiz olmadý...
hic olmamaktan iyidir. osmanlý parký .ya o olmasaydý sadece okan parký olurdu, yine zamanla iþallah herþey olur nizip nasýl büyüyosa elbette eglence yerleride zamanla acýlýr bize ne düþünmek gerekir sabýr.
Iþte böyle düþünceler olursa nizip hiç bir yere gelemez bir gençler için en basitinden kültür merkezi istiyoz 50 tane sorun yaratýyolar iyiki bu osmanlý parkýný yapmýþ artýk ömür boyu gider...
sýrasýyla kardeþ iþallah sabýr herþey nizip icin baþkanýmýz cok düþünmüþtür allahýn ýznýyle fýratý nizipten gecirecek bizlere sadece ingilizce ögrenmek kaldý![]()