Zalimin zulmune karþý sessiz kalmakta zalimlerle beraber olmaktýr ayný suçu iþlemiþ demektir ELÝMÝZDEN HÝÇ BÝR ÞEY GELMÝYORSA BÝLE HAYKIRMALIYIZ BUÐZ ETMELÝYÝZ
Zalimin zulmune karþý sessiz kalmakta zalimlerle beraber olmaktýr ayný suçu iþlemiþ demektir ELÝMÝZDEN HÝÇ BÝR ÞEY GELMÝYORSA BÝLE HAYKIRMALIYIZ BUÐZ ETMELÝYÝZ
Mehmet Karakaþ kardeþim seni az çok tanýdýgým kadarýyla bu kadar duyarsýz oldugunu düþünmüyorum. Baðýrýp çagýrarak slogan atmanýn faydasýz olduguna da katýldýðýmý belirtmek isterim.
Aklýma bizim yeniçeri hikayesi geldi naçizane ifade edeyim.
Yeniçeri'nin biri bir gün bir yahudiyi yakalamýþ dövmeye baþlamýþ..
Yahudi baðýrmaya baþlamýþ "ne vuruyorsun.Ne yaptým ben sana?
-Siz Hz.Ýsa efendimizi çarmýha gerdiniz.
-Ya hu benim ne suçum var..Bundan 1500 sene önce olmuþ bi olay.Oradakiler yapmýþlar.
-Olsun demiþ yeniçeri ben yeni duydum..
Eskiden filistin'de, araplar da yanlýþ yapmýþ olabilirler. Özellikle filistin'e olan kýrgýnlýgýný anlýyorum onlarýn yaptýgýný tasvip etmek mümkün deðil. Fakat tüm araplarý da o kefeye koyup hiyanetle suçlamak doðru deðil. Býrakalým onlar o hatanýn hesabýný ecdada karþý mahþer günü kurulacak mahkeme-i kübrada versinler. Zaten bugün bu hale düþmüþ olmalarý ile yeteri kadar cezasýný çekmediler mi? Kader onlarý yeteri kadar cezalandýrmadý mý?
Biz bugüne bakalým. Yapýlan zulümdür. Zulme rýza da zulumdur. Orda ölen bebelere can dayanmýyor. Millet kinini öfkesini bu þekil dile getiriyor. En azýndan dua edelim.
Saðlýcakla Kalýn.
Müslüm abi ben yeni duydumBu kadar duygusal olmayalým bence.Tamam Osmanlýyý ingilizlere karþý satýp hata yaptýlar bu hatalarýnýda 100 yýldýr çekiyorlar.Ýnsan ders almazmý?Saddam Hüseyinin heykelini kendi elleriyle devirdiler.Kendi devlet baþkanlarýna böyle yapanlarýn kime ne faydasý olacak?
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Sayýn Nizip.com üyeleri ;insanlýk adýna þu mitinge gidip onurlu tavrýmýzý gösterelim.Ýsrail zaliminin yaptýklarýný protesto edelim.Filistin'li kardeþlerimiz için dua edelim.Hiç bir þey yapamýyorsak mitinge katýlarak safýmýzý belli edelim.Allah yardýmcýlarý olsun.HAYDÝ NÝZÝP MÝTÝNGE.
Filistinli müslüman kardeþleimize yapýlan bu zülmü reva görmedim için israil i tel'in mitingine katýlmayý düþünüyorum.dualarýmýzlada filistinli müslüman kadeþlerimizin yanýnda olduðumuzu göstermek için yarýn mitinð de olacam.
Ýnþallah hep beraber gönül birliðimiz dularýmýz ile din kardeþlerimizin acýlarýmý biraz olsun hafifletmeye çalýþacaðýz...Nizam-ý Alem Kelimeitullah ülküsünü yaþayan her müslüman bireyin borcudur bu kardeþlerimiz için dua etmek...
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
allah israil ve amerikanýn belasýný versin amin inþallah mitinge katýlýp nefretimizi tepkimizi dile getirmeliyiz müslüman kardeþlerimizin yardýmýna ulaþamasakta dualarýmýzla destek vermeliyiz allah yar ve yardýmcýlarý olsun
Canlý yayýn kamerasýndan mitingi izleyebilirsiniz
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Kardeþlik Paltfornunun düzenlemiþ olduðu "Tek Yürek" mitingine Katýlým memnuniyet vericiydi.
Havanýn saðuk olmasýna raðmen, Gazzedeki kardeþlerimize destek olmak, acýlarýna ortak olamak, seslerine ses olama için meydaný dolduran herkese Tekar teþekkür ediyorum.
Sevgiler...
Allah razý olsun aþk-ý muhabbet kardeþ vesile oldun.
Rabbim kalplere merhamet ihsan etsin...
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
http://http:/www.israilboykot.com/index.php
Yukarýdaki link'e týklayarak, Ýsraili protesto, Ýsrail mallarýna caný gönülden boykot kampanyasý baþlatalým.Burada sövmekle iþ bitmiyor.
Dua, elimziden geldii kadar ufak da olsa yardýmkuruluþlarý aracýlýðý ile yardým ve en önemlisi boykot.
Boykota destek.