Nizip'in sevilen simalarýndan olan dayým Recep Öztürk'ü düþünceli bir halde yakaladým.
Acep dayim ne düþüniyor...?Güzel yorumlar arasýnda bir kiþiye ödül verilecektir.)[/quote]
yorumlarý yaptýk ödül nezaman hiç sesin çýkmýy
Nizip'in sevilen simalarýndan olan dayým Recep Öztürk'ü düþünceli bir halde yakaladým.
Acep dayim ne düþüniyor...?Güzel yorumlar arasýnda bir kiþiye ödül verilecektir.)[/quote]
yorumlarý yaptýk ödül nezaman hiç sesin çýkmýy
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Ödül dýrnaklý ekmekmiþ abi. Nizip'e geldiðinde iki tene verecem sene
Recep amcamýn ellerinden de hürmetle öpüyorum. Sözünü esirgemeyen, bir siyasi miting anýnda o kalabalýðýn arasýna dalýp, konuþma yapan yetkiliye, dobra dobra eleþtiri yaðdýran adamdýr. Bu hoþ konudaki anlayýþý içinde ayrýca teþekkür ediyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (13.01.09 Saat 08:17 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Acaba ben nerde yanlýþ yaptým![]()
bildigim kadariyla asiri sag görüslü bir dayimiz recep dayi
hükümetin basiretsizligini memleketin düstügü duruma icerleniyordur.ahhh ahhh bizim zamanimizda bunlar olcakti ki diye düsünüyordur
gecti gecti gectiii o güzelim yillar siyasette gecti diye düsünüyordur
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
recep dayý þunu düþünüyor: ''ben böyle kara kara düþünüyorum ama ya bizim yeðen beni fotograflarsa ve nizip.com'a atarsa ne yaparým? en iyisi düþünme pozisyonundan hemen çýkayým'' diyodur. ama malesef o pozisyondan çýkamadan fotoðraflanmýþ![]()
Bir Garip Yolcuyum iþte....
yada yeðeni recep dayýya demiþtirki: ''dayý sen biþeler düþünüyormuþ gibi yap ben senin resmini çekip nizip.com'a atacam
recep dayý da düþünüyormuþ gibi yapmýþtýr. tabi bu esnada acaba ne düþüneyim diye düþünüyordur![]()
Bir Garip Yolcuyum iþte....
haralda dayým yeniden evlenmek istiy hyorum maramçok düþüniyy
Recep abimiz kendisi hakkýnda burada mesaj yazanlara dava açmayý, açacaðý davada ne kadar tazminat alabileceðini düþünüyor.
keþke 10 koli yumurta sa
Kimler deðil ki memnun
Bunu iyi okuyun
Defet baþtan onlarý
Sakýn eðmeyin boyun
Yabancýlar çok memnun
Evde yoktur yemek un
Topraðý sattýrmayýn
Bölerek attýrmayýn
Yediden yetmiþe dek
Canlarý kattýrmayýn
Yabancýlar çok memnun
Evde yoktur yemek un tabilsem düþüncesinde
recep amcamýz çoçuklarýn sevinç kaynaðý olmuþtur ama eskiden ben çok korkardým
ahh ahh diyodur nerden nereye geldim neler gordum neler cektim ama hersey boþ merdivandan iliyor hýzlý bir sekilde