Biz Beyoðlunu da menzile benzetiriz Müslüm Abi
Sana bir þey olmasýn yeter.
)
Biz Beyoðlunu da menzile benzetiriz Müslüm Abi
Sana bir þey olmasýn yeter.
)
Osman Demir Istanbul
Ama çiçek pasajýný, nevizadeyi mutlaka görün.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
artýk oralarýda sen gezdirirsin bizlere olmazmý miafirin oluruz...
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Gezdirmemmi baþýmýn üstünde yeriniz var.
Ben bu huziyi bulacaðým yoksa adýmýz çýkacak.
müslüm sen huzi bulacan yok caným iþinle uðraþ bence biz kaç senedir bulamadýk![]()
Vay baban rahmet senin baþkan biz bunca senedir bulamadýk ama ben huziyi severim o da beni sever ama uzun süredir görüþemiyoruz kendisi ile...![]()
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
bir saniyelik gülme adina dinle bu kadar dalga gecilmesini ben sizlere yakistiramadim arkadaslar.hani bi karikatürist vardi danimarkali KAFiR bana onu hatirlattiniz.! YARATMA ALLAHA MAHSUSTUR siz Allahi bile kula cevirmissiniz:...diriltme ALLAHA MAHSUSTUR siz kulu bile ALLAHA CEVIRMISSINIZ
2.MENZILE GIDENLERI INEK ÖKÜZ ETMISSINIZ.tek mehmet arkadasimiz degil bu karikatürü buraya atan,bu karikatürün aynisini atan diger arkadasalarada bu sözüm...ve bunu en son yapmasi gereken sizlersiniz burda gülenlerin cogu menzil hakkinda bir konu var orda nasil da atesliler
Konu sakalli0727 tarafýndan (01.01.09 Saat 11:12 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Bu yazdýklarýna sadece gülünür sakallý kardeþ.Kimsenin dinle dalga geçtiði falan yoktur.Sütaþ köþesi Sitede konuþulan ve yazýlanlarýn mizahla resmedildiði yerdir.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
tamam o zaman kardes.ben böyle sitede kalmiyorum artik ozaman.danimarkalida sirf gülünsün diye cizmisti o karikatürü.herkesin yaptigi gibi disardan izlemek daha mantikli.zaten yaptigina bi deger verilmiyor
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Kardeþ bu sitede 10 bin üye var bu zamana kadar kimse böyle bir tepki vermedi.Neden yanlýþ anlýyorsun bizi.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Gençler sakin olun her iki tarfýnda halý yönleri var tabiki ancak sakallý kardceþimiz dogru söylüyor.
Akaid usuli geregince Böyle laflara islam hoþ bakmamýþ Allahýn izni ile denirse bir þey olmaz Zira Ýsa (a.s) peygamberimiz ve evliyanýn en büyügü Hz Ebu bekir efendimiz allahýn izni ile böyle bir mucize ve keramete nail oldular gaye muhabbet ver hoþ sada ancak Elfazý Küfür dedigimiz hususu içerdiginden Yani küfre götürmesi muhtemel sözler aradýnda sayýlmýþ çok özür dileyerek söylüyorum tehlikeli laf arasýnda dememekte fayda var.SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM