Arkadaþlar abuk subuk konular yerine eðitimsel biimsel ilimsel konulara deðinmekte fayada var derim :!???
Arkadaþlar abuk subuk konular yerine eðitimsel biimsel ilimsel konulara deðinmekte fayada var derim :!???
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 08:48 ) deðiþtirilmiþtir.
eee deðin sende kardeþim bu site sahiplenen herkesin abuk sapuk konular deðil onlar..
onlar sitemizin ne kadar güzel ortamý olduðunu ifade ediyor...
bu arada hoþ geldin daha misafirsin öneride bulun olmassa sen yap sana dua edelim..
hadi yazýlarýnýzý bekliyoruz...
''no name'' hoþ gelmiþsin kardeþ. inþallah senin geliþinle dediðin gibi eðitimsel bilimsel ve ilimsel konulara yoðunlaþýrýz.
ama þunu biliniz ki bu sitede her tarz konu var eðitim içerikli, eðlence içerikli, medya içerikli, edebiyat içerikli... bence siz siteyi biraz daha gezin..
tekrar hoþgeldiniz..
hoþ geldin isimsiz arkadaþ veya no name...arkadaþým neden hep eleþtirmek için var oluyoruz birazda deðiþtirmeyi denesek daha iyi olmazmýydý...sen önerilerini sun ne tür bir bilimsel içerik istiyosun bizlerde yardýmcý olalým sana...saygýlar
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
Noirim Doiserim'de ilk geldiði zaman böyleydi....
Nerden nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
nasýldým huzeyfe anlayamadým...
Her þeye muhaliftin ya... Unuttunmu...?
Ben olmasaydým ne hallerdeydin nankör...)
ben muhalif olunacak konulara muhaliftim...ya huzeyfe sen yaþlanýyonmu yoksa banamý öyle geliyor....
Eeeeee diley kolay Noirim doiserim.... 22,5 TAN GÜN ALMAYA BAÞLADIM BÝLE...
Ufaklýk bana bak,22.5 ay diil,22.5 yýl.... Lafý nerden kavriyosun...?
hep derlerdide inanmazdým insanlar bir çocukken birde yaþlanýnca agresif olurlar diye...huzeyfe çok agresif gördüm seni...benim tanýdýðým huzeyfe herþeye güler geçer hiçbirþeyi kafasýna takmazdý noldu be kuzum sana...
Noirim Doiserim,haklýsýn daaaaaa..... Yalnýz þu ufaklýðýn bana takýlmasý beni büsbütün çýldýrtýyor... Ne günlere kaldýk valla....