orda olacagým insalla sesimizi bir nebzede olsa biryerelere duyurmalýyýz dünyanýn hali içacýcý degil ileride dinler arasý savaslar baslarsa hiç þaþýrmayýn...
orda olacagým insalla sesimizi bir nebzede olsa biryerelere duyurmalýyýz dünyanýn hali içacýcý degil ileride dinler arasý savaslar baslarsa hiç þaþýrmayýn...
__HERÞEY BÝR YALANLA BAÞLADI__
Türk milleti tarihi boyunca mazlum milletlerin hamisi olmuþtur.Araplar kendilerini yüzyýllarca koruyan, müslümalýðýa kalkan olan Osmanlýya ihanet etmiþ, arkadan vurmuþ olsa da ve mitingi düzenleyenler siyasi ümmetçiler ama müslümanlýðýn gereði bu siyonist zulme karþý çýkmak, lanet okumayý gerektirir.Onlarýn yaptýðýný yapmak aziz milletimize yakýþmaz.Tabii ki, siyonizme mitingde lanet okumak yerine, keþke kalýcý zarar verme adýna ülkemizin kaynaklarý gizlice Oferlere gizlice satýlmasa, silah alýmlar gibi zenginlikleri ve hatta verimli Gap topraklarýnýn yahudilere satýlmasýna karþý çýkýlabilseydi? Hatta büyük þeytan ABD kimi cemaatlerce sýðýnýlýp sevimli gösterilmeseydý!? Siyaset gözleri kör etmemeli.Ýnþallah Nizipliler bu mitinge gereken ilgiyi gösterip bu barbarca müslüman kýyýmýný lanetlesinler.Dünyanýn her yanýnda akan Müslüman ve Türk kanýna herkes aðlamalý, yardým edebilmeli ve gözyaþý dökebilmelidir.
Konu tytyhgtyhgh tarafýndan (30.12.08 Saat 20:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Her ne olursa olsun bir yanlýþa baþka bir yanlýþla karþýlýk verilmesi sadece kötülük doðuracaðý kanýsýndayým ben bu yapýlaný din ve siyaset in dýþýnda bir insanlýk ayýbý olarak nitelendiriyorum her ne olursa olsun bu yapýlana seyirci kalmak hoþnut bir davranýþ deðil bende orada olacaðým tüm gücümle...
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Siz gidip protesto edebilirsiniz.Bu benim kiþisel görüþüm.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Siyasi açýdan bakýnca aslýnda bende Mehmet gibi düþünüyorum fakat orada ölenler masum insanlar bebekler çocuklar, olaya insani yönden bakmak gerekiyor, Hamas aslýnda terörist bir grup, Arafatý da öldürenler onlar, Filistin Hamasý ayný bizim PKK yý gördüðümüz gibi görüyor, Hamas hiçbir zaman rahat durmadý sürekli Ýsraile saldýrdý, ama bunlar oluyor diye Ýsrailin Filistine saldýrmasýný haklý göremeyiz. Bu olayýn çözülmesi için tüm müslümanlarýn ortak hareket etmesi gerek.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
müslüm akpek abim kendinizle celismeyin
mehmetin signatürünü iyi okursan hangi siyasi aciya baktigini anlarsiniz
ayrica sizinde solcu oldugunuza inanmiyorum.
solcular ne arap ne kürt ne ermeni ne yahudi ayrimi yapmaz.insan ayirmaz
yine kendinizle celisiyor fasist söylemlerin altina imza atiyorsunuz
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Sakallý zaten beni ne solcu görüyorlar ne saðcý, benim görüþlerim böyle, yýllardýr beni zaten o yüzden ne solcular tam kabullenebildi ne saðcýlar, benim siyasi görüþlerimi anlatmaya kalkarsam site klitlenir ceza alýrýz, birtek þunu söyleyebilirim, þu andaki meclis ve cumhurbaþkaný beni temsil etmiyor, mecliste beni temsil eden milletvekilide yok, bu yüzden yazdýklarým sana da garip gelebilir anlamaya çalýþ.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
bende kendimi ne saga ne sola koyuyorum.ama söyle acikliyim.solcusuyum 80 öncesinin.sagcisiyim 80 sonrasinin galiba.sag sol birbirine girdi yer degistirdi.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Arkadaþlarýmýz Ýsraili protesto etmek için bir konu açmýþ.LÜtfen konuyu benim signatürüme veya sag sol çekiþmesine çekip konuyu daðýtmayalým.Katýlacak olanlar yapacaklarýný yazsýnlar.
Hüseyin Nihal ATSIZ
![]()
Eðitim Bir-Sen, Saðlýk-Sen, Diyanet-Sen, Hizmet-Ýþ, Nizip Eðitim ve Dayanýþma Derneði ve Anadolu Gençlik Derneði tarafýndan 1 Ocak 2009 Perþembe günü Cumhuriyet Meydanýnda saat: 12.00’de miting düzenlenecek. Kardeþlik Platformu adýna bir açýklama yapan Eðitim Bir-Sen Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Çelik, 1 Ocak 2009 Perþembe günü Cumhuriyet Meydanýnda saat: 12.00’de vatandaþlarýmýzý tek yürek olmaya çaðýrýyoruz dedi. Geçtiðimiz günlerde Siyonist Ýsrail tarafýndan kardeþ Filistin halkýna yapmýþ olduðu insanlýk dýþý katliamý protesto etmek amacýyla miting yapýlacaðýný söyleyen Eðitim Bir-Sen Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Çelik, mitinge katýlarak seslerini duyurmak isteyen vatandaþlarýmýzý Çarþý Camii önünde bekliyoruz dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
dualarýmýz filistinde zülüme ugrayan müslüman kardeþlerimizle olsun.
gelene can feda gelmeyene elveda. bugün filistine zulüm yapan
yarýn bize müslüman ulkeler ayaklanmasa birileri bunlara sesini duyurmasa
bunlar daha cok can alýr yeterki birlik ve beraberligimiz bozulmasýn
Býrakýn edebiyat yapmayý.Müslüman ülkeler ayaklanmalýymýþ falanda fistanda.Diger araplar kýnayamýyor israilin yaptýgýný.O birlik olsaydý zaten yahudiler dünyanýn dört bir tarafýndan toplanýp orayý iþgal edip israili kuramazlardý.Kerkükte,musulda Türkler katledildi ve bu katliamda devam ediyor.Nerde arap kardeþlerimiz.Irak iþgal edilirken nerdeydi arap kardeþlerimiz.UTANMADAN SIKILMADAN SADDAM HÜSEYÝN'ÝN HEYKELÝNÝ ELLERÝYLE DEVÝRDÝLER.Kendi devlet baþkanlarýnýn heykelini yýkýp ABD yi isteyen arap kardeþlerniz bugün filistinin baþýna gelen bizim baþýmýza geldiginde size destekmi verecekler.Türkiye cumhuriyetinin baþýnda kim olursa olsun hiç bir TÜRK bunlarýn(SADDAMIN HEYKELÝNÝ YIKMALARINI)yaptýðýný yaparmý.
Hüseyin Nihal ATSIZ
ben burda edebiyat yapmýyorum eger sen edebýyat anlýyosan bu senýn düþüncen,
býr konu ýrak degil. filistin iki konuyu lütfen baþka yerlere cekmýyelim arkadaþlar israile poretesto ne sagcý ne solcu meselesi saygýlarýmla
Þunu da unutmamak gerekir ki mazlumun dini ýrký sorulmaz. Her þeyden önce ona yapýlan zulme engel olmak lazýmdýr. Binaenaleyh, mazlumun yanýnda olmak, onun hakkýný aramak ve korumak ve zalimin zulmüne engel olabilmek amacýyla atýlan her adýmý desteklemek ve bu doðrultuda yapýlan ciddi davetlere icabet etmek, bunu yaparken de þahsi çýkarlarý ve ýrki saikleri hiçbir zaman ön plana çýkarmamak gerekmektedir. Zulme uðrayan Kürt ,Türk, Arap ya da baþka bir ýrktan olabilir. Zulüm oklarýnýn düþtüðü yer Irak ý veya Bosna-Hersek, Çeçenistan, Cezayir, Filistin ya da Keþmir olabilir. Gerçek Müslümanlarýn görevleri hakký haykýrmak, yapýlan zulmü dile getirmek ve bir ýrka veya bir bölgeye karþý gösterdikleri hassasiyeti diðer bölgelere karþý da göstermektir. Zira Allah (c.c.) Kur'an-ý Kerim'de mealen: "Mü'minler ancak kardeþtirler." (Hucurat, 49/10
Konu oktay.cankesen tarafýndan (31.12.08 Saat 12:36 ) deðiþtirilmiþtir.
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif