Nizip'liyim yirmi beþ senedir diyar diyar gezdim. On beþ yýldýr Antalya'dayým. Artýk buraya yerleþtik. Hemen hemen her sene annemi, babamý ve kardeþlerimi ziyaret için Nizip'e gelirim. NÝZÝP'e ve NÝZÝP'LÝLER selamlar ve saygýlar. Kalýn saðlýcakla.
Nizip'liyim yirmi beþ senedir diyar diyar gezdim. On beþ yýldýr Antalya'dayým. Artýk buraya yerleþtik. Hemen hemen her sene annemi, babamý ve kardeþlerimi ziyaret için Nizip'e gelirim. NÝZÝP'e ve NÝZÝP'LÝLER selamlar ve saygýlar. Kalýn saðlýcakla.
Aslen Nizipli deðilim,Konyalý sayýlýrým ama Nizipte doðdum,þuan gaziantep 2. organize sanayiide çalýþýyom... Fakat her gece NizipteyimGidiþ geliþ yapýyom...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
aslen nizipliyim nizipde yaþýyorum fakat üniversite gereði nizip imi özlüyorum yaaahatay dayým bu arada
Huzi bilmece gibi adamsýn
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
nizipliyim iskenderunda yaþýyorum
benden dýyar dýyar gezdim en son antalyaya yerleþtim ama nizip gibi hiç biryer yok herþeyiyle burnumda tütüyor hayat bizi gazel yapraðý gibi hep savurdu neyse nesoylesek boþ nizipli olmaktan gurur duyuyorum çünkü nizip'in özü sözü hiçbiryere benzemez saygýlarýmla
Nizipliyim Muglada yasiyorum..( dünyada hicbir yer nizip kadar güzel olamaz...)