Výþþþ Duydunuz mu ibrahim evde yemek yenildikten sonra sofrayý toplayýp sonrada bulaþýklarý yýkýyormuþ komþular![]()
Výþþþ Duydunuz mu ibrahim evde yemek yenildikten sonra sofrayý toplayýp sonrada bulaþýklarý yýkýyormuþ komþular![]()
gerçek miiiiiii gökhan abiiiiii ev kýzýýýý olmuþþþ deseneeee![]()
Ýbrahim abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....Senmisin bunlarý yapan![]()
biraz obejktif olmak lazým yani hayat müþterek bence yapýlmasý normal
Senin Bir Aþký Yaþamaya Bile Cesaretin Yok...
arastýrmalarýma göre gökhan agabey bir arastýrma pesinde imiþ =)
Made Ýn NizipLi
selam millet ben kýrkyalan huzeyfe kardeþime aynen katýlýyorum kadýnlar bize ALLAH CC tarafýndan bir emanettir onlara kötülük yapmamalýyýz onlara bence yardýmcý olmalýyýz her konuda bizde adettir bir erkek kadýna yardým ettiðinde hemen baþka tarafa çekerler bunu kötülüðe çekerler burdan kadýnlara karþý gelen lere söylüyorum lütfen onlara biraz daha saygýlý olalým onlara yardým cý olalým
Konu eren91 tarafýndan (17.08.08 Saat 18:36 ) deðiþtirilmiþtir.
yaaaaaa bu ney yaaaa miksam sen elime gecme adimi cikardin yaaaaa
düzeltilmiþþ
Konu mehmetoguz tarafýndan (28.09.08 Saat 10:05 ) deðiþtirilmiþtir.
Výþ keelee duydunuz muu!!!!
huzeyfeyi uzaylýlar kaçýrmýþ
adminden de midye istemiþler adminde tiyyy kesin gitsin topuna paramý saydým demiþ![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ya eslerine yardým eden erkekler ev kýzýmý oluyo aksine bence centilmen oluyo yardým etmeyenlerde geri kafalý oluyo bana göre)))))))))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
yaný hayat musterek bencede centýlmen olurlar![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
itirazý olan varsa benim yazdýðýma ya simdi konussun yada ömür boyu sussun
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
sumsugu vurdum mu duvarda fotokopisi çýkar..ne demek erkek adama yakýþýrmý ev iþi yapmak..herkes yerini ve haddini bilecek...