selamun aleykum arkadaþlar... hicretin 1430. yýlý hayýrlý olsun. RABBÝM tüm islam alemini korusun zalimlerin þerrinden korusun..amin
selamun aleykum arkadaþlar... hicretin 1430. yýlý hayýrlý olsun. RABBÝM tüm islam alemini korusun zalimlerin þerrinden korusun..amin
Deðerli kardeþim dilruba bayan olduðun ve genç olduðun belli, yýlbaþýna kutlamalarýna karþý bu baþlýðý açtýðýn belli, aslýnda seni ve senin gibi düþünenleri kýrmadan nasýl yazacaðýmý uzun süre düþündüm, kim ne derse desin kadýn Ýslamiyette hep ikinci sýnýftýr, þimdi sen isyan edeceksin olmaz öyle diye ama öyle kardeþim, islami yöntemlerle yönetilen ülkelere bak hepsini incele kadýný aþaðýlarlar, arabistanda kadýn ehliyet bile alamaz, erkek 3-4 kadýnla evlenebilir, þu an mecliste 2-3 hanýmý olan milletvekilleri var ve bunu hiç saklamazlar, ben her zaman söylüyorum müslüman ileri görüþlü çaðdaþ kadýn ancak Türkiyeden çýkar ama tüm hayatýný islama adamýþ kadýnlar her zaman erkeklerin kölesi olmaya mahkumdur, bana þimdi bir çoðunuz yaðmur gibi cevap yazacaksýnýz ama bu bir gerçek, kadýn evinde oturmalý çocuklarýna bakmalý iyide kimse düþünmüyormu erkekleride o kadýn yetþtirip büyütüyor.
Þimdi diyeceksinki bunlarla ne alakasý var yýlbaþý kutlamalarýnýn bilmem sen düþün ne alakasý var.
Konu müslüm akpek tarafýndan (30.12.08 Saat 15:26 ) deðiþtirilmiþtir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
müslüm abi yanlýþ düþünüyorsun..islamiyet te kadýn 2. sýnýf deðildir..islamiyeti uygulamaya çalýþan geri kalmýþ ülkelerde..(geri kalmýþlýgý kültür ve eðitim olarak söyluyorum..).kadýn ikinci sýnýf olarak görülmektedir..afedersiniz ama kadýný bi eþya yada baþka bi þey olarak görmek isteyenler her yerde var.bunu islamýyete mal etmemek gerekir bence..arabistan islamiyetin temsilcisi deðildir..
Ama kardeþim adamlar kuraný uyguluyorlar kuranda demiyormu, size iteat etmeyen hanýmlarýnýzý önce uyarýn sonra yatraðýnýzý ayýrýn sonrada dövün, bunu ben demiyorum kuraan söylüyor adamlarda uyguluyor, baþka bir yerde de ben kadýnlarý erkeklerin leðenmiydi neydi bir kemiðinden yarattým diyordu.
Yani kadýnlar kendi kendilerine inanç uðruna kötülük ediyorlar.
bu iteat kölelik manasýnda deðil ki....bi ailede huzur ortamýn olmasý gerekiyor deðilmii...birinin mecburen lider olmasý gerekýyor..bu bayan da olabilir erkek te..ortak karar verilip yapýlmasý gerekir..her konuda sorun cýkarýp ta nasýlsa kuran bana bu hakký veriyor diyip dövmek mi gerekiyor..tipik sosyalizm zihniyeti en sivri yerlerini alýyorsunuz cýmbýzla çekip yazýyorsunuz..![]()
Konu müslüm akpek tarafýndan (30.12.08 Saat 16:07 ) deðiþtirilmiþtir.
Cenneti analarýn ayaklarý altýna serecek kadar kadýnlarýmýzý yüceleþtiren,maðfiret ve merhamet ummaný bir dini böylesine fütursuz ve acýmasýzca sömüren, dinimizi bilmediði halde biliyormuþ gibi nutuk atanlarý þiddetle kýnýyorum. islamýn kadýnlara verdiði kýymeti bilmeyenler efendimizin hayatýna bir göz atsýnlar...