E bültene abone olun 100 kontör kazanýn türkcelle herhangi bir baðlantým yok hemþerilerim faydalansýn istedim ben yaptým oldu hemde bedava...
Týklayýn
E bültene abone olun 100 kontör kazanýn türkcelle herhangi bir baðlantým yok hemþerilerim faydalansýn istedim ben yaptým oldu hemde bedava...
Týklayýn
Kampanyaya e-posta adresini býrakan ya da kayýtlý e-posta adresiniz güncelleyen bireysel hatlý tüm Turkcell'liler katýlabilir.
Kampanyaya ayný GSM numarasý ve eposta adresiyle sadece bir kez katýlýnabilir.
Kampanyaya katýlýp e-posta adresini býrakan ya da güncelleyen Hazýr Kart'lý Turkcell müþterilerimiz 100 kontör, faturalý hat kullanan müþterilerimiz de 100 dakika kazanacaktýr. Kazanýlan dakika ve kontörleri SüperÞifreleriyle Online Ýþlem'e girerek hatlarýna yükleyebileceklerdir.
Kazanýlan hediye kontör/dakikalar sadece Turkcell içi konuþmalar için geçerlidir.
Kampanyayla kazanýlan hediye dakika ve kontörler 24 saatlik kullaným içindir. Hediye kontör/dakikalar Online Ýþlem üzerinden kampanyanýzý aktif hale getirdiðiniz günün gece yarýsýna kadar (23:59'a kadar) geçerli olacaktýr.
Kampanya 31 Aralýk 2008 tarihine kadar geçerlidir
Hem Turkcell'in size özel kampanyalarýndan ve servislerinden herkesten önce haberdar olmak, hem de 100 kontör/dakika ücretsiz konuþma kazanmak ister misiniz?
Hediye kontör ya da dakika kazanmak için yapmanýz gereken sadece Turkcell hattýnýzla ve e-posta adresinizle Turkcell e-bültene üye olmak. Üstelik Turkcell e-bültene üyelik ücretsizdir.
Kampanyamýzdan Turkcell e-bülten'e daha önce kayýt olmuþ müþterilerimiz e-posta adresleri ve bilgilerini güncelleyerek de yararlanabilirler.
Turkcell e-bülten'e üye olduktan sonra ilgilendiðiniz alanlarda size düzenli olarak göndereceðimiz haberlerle kampanya ve fýrsatlarýmýzdan herkesten önce haberdar olacaksýnýz.
Bir günde 100 dk iyiymiþ sevgilisi olan için harika konuþ konuþabildiðin kadar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE