Her þey iyidi hoþdu amaaaaa,çiðköfte o kadar acý olmuþtuki,her tarafýmdan duman çýkýyordu.![]()
Her þey iyidi hoþdu amaaaaa,çiðköfte o kadar acý olmuþtuki,her tarafýmdan duman çýkýyordu.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
diðerinde bekliyoz seni mutlaka gel ortaklaþa yýkarýz bulaþýðý
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
orhan abi elim de o anýn fotosu var ama daðýnýk çýkým falaaket olmuþsun yaww![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
Güzel bir geceydi...
Ama anlamadýðým acýydý tatlýydý yatamadýk gibi yazýlar okuyorum Allaha þükür bi yatýyorum ki köfteyi yiyince turp gibi kalkýyorum...![]()
Tüm arkadaþlara afiyet olsun.
Birgün bir defalýkta olsa aranýzda olaçagým çigköfte muhabetine katýlaçagým . Ýnþallah
Acý falan deyince gözümü korkuttunuz, bende oldukça acý yerim ama çok acý olursa yemeðin tadýný alamam, inþallah ben geldiðimde o kadar acý yapmazsýnýz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Way beeeeeeeeeeee....Herþeyden mahrum kalmýþýsz...Ama insan eve yollar dimi yani...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
sen eksik kal huziiiii sen birkez korkak bir tavuk gibi ortamlaramýza gelemiyon...
ben gelmeyi çok istedim ama kýsmet deðilmiþ olmadý.inþ.en yakýn zaman da tayinimi alýp temelli gelecem nizipe
akhenaton'suz bir çið köfte partisi daha geride kaldý demekki. acaba ben ne zaman yiycem bu köftelerden, ben de bigün bu arkadaþlarla birlikte kadayýfýn dibini sýyýrabilecek miyim? acaba bana da nasip olur mu o hobbylerden yemek![]()
bu kadar duygu sömürüsünden sonra ben gelemesem bile Nrt'ye bi tabak gönderirsiniz umarým![]()