Bir vahitlar bir kral varmýþ.yeyinde güzel bir kizi varmiþ.kral, KIZINI COK SEViymiþ.zennup didikce sankinem agzindan 100 zennup sacalaniymiþ.bizip zennup erkek kimin kIZMIþ.
Kral birgun; hadiyin boz uþaklar KARPIZATANA sahreye gidek KURSAAMIZ kabab görsün eyi bir mangal yakak dimis.kral fukara bir KRALMIþ emme cok comart göynü zenginimiþ.
Mangallar YAKILMIS BALCAN KEBABLARI CARTLAKLAR yinilmis.bizim KANLI köynekleri gelesice zennup CAYIN KENARINDA düyeme ceviriymiþ.birden düyemesi suya corpudanak düþmüþ.
Zennup düyemem gettii dügemem getti diye zirliymis.düyemem bi tabeet VINGLIYIDI diye agliymis.
Kral da biraz ilerde agaclarin arkasina sinmis.taharat tazeliy hemde oturdugu yerde can SIKINTISINDAN cöpünen þekiller ciziymis.KIZININ AGLAMASINI DUYUNCA birden elindeki cöpü birakip ,hamparayi kapmasi bir olmuþ.hamparaynan temizlenmis, þalvarinin peyyigini baglamiþ.noldu gizz zennup ne sesin geliy dimiþ.
Zennup yok bisey buba dimiþ.zennup o SIRADA suyun icinden cikan kurbaaynan konusuymuþ.
Kurbaa -- zennup bak senin düyemeni veririm; emme benle yerenlik yapar,AþINI
paylaþir, BIRDE MAHLEVESI YENI KÖPÜME YORGANINDAN YATARSAM DEMiþ.
Zennup -- tamam kurbaaa dayi .sen yeterki duyememi ver ben o düyemeynen mahallede HORT yatiriym tama dimiþ.
Kurbaa düyemeyi vermiþ ,zennup düyemeyi ALIR almaz öküz buzasi kimin sekmiþ kacmis.
Akþemleyin kraldan horantasi sufraya oturmuþ.tam cullugu bölerken kapidan bir VIRAKLAMA sesi gelmis.
Kral la arvat o ses sendenmi geldi yokusam dimis.arvatta;yok heriff ne benden gelmesi tagaaya cikta bak hele kim gelik dimis.
Kral taagadan kellesini seerrtmiþ -- ne diyin la kurbaa ne istiyin biz yimek yiyik sonra gel dimiþ.
Kurbaa -- olmaz kral ammi ben anlamam,senin KIZ beee CILLIKCILIK yapti.verdigi sözü tutmadi beni kandirdi dimiþ.ve olayi krala üzerinede azcikda genni koyup anlatmiþ.
Kral zennubu cagirmis.yoorum sen utanmiymin elin adamini kandirmiya ben saana beylemi terbiye verdim aaem dimis.
Zennupta he buba ne diysen haklisin diyip kellesini önüne egmiþ.
yimekten sonra KIZ basini alip yataga getmiþ.kurbaaa ordan; la benide götürmiycenmi zennup dimiþ.
Kralin arvadi--sende hec utanma arlanma yokmu sen nasil beyle konusuy kizin horantasinin yaninda dimiþ.Kralda kurbaayi döþünün taktasindan yittiinden kurbaaa pers olmuþ.
Sonra kurbaa odaya getmis.kiz köpüme yorgani basindan gecirmis kurbaaya bakmiymis hec,
kurbaa dimiþ,beni öp bi kere dimis .zennup seni ezrayil öpsün ben deel dimiþ.sonra kurbaa daha cok israr etmiþ.zennup artik dayanamamiþ.
zennup kurbaayi madesi karisarak öpmüþ.kurbaa cok bubayigit bir prens olmus.
zennup aneyy bu ney beyle dimiþ.prens olan kurbaada dimis benni bir CAZZI böyü YAPTI.ondan yakami silkmem icin bir prensesin öpmesi gerekdi dimis.
zennup prense aþik olmus prenste zennupa zayten gönlünü kaptirmiþmiþ.evlenip usaga devsege karismislar.böyyük bir horanta olmuslar....
26.12.2008
Almanya
H.KALKAN