Yaðmur duasý etselerde olur. Belediyeye yüklenmeyin hemen.![]()
bir kagýt fb koca bir köyu göz göre göre öldürüyor köylu ve yetkililer seyrediyor
köylü birleþip hakkýný arayacagýna ya köyden göçüyor yada banane diyor kenara cekiliyor ve bir köyku giddikce güzelleþip modern olmasý gerekirken hep geriye gidiyor
Zaten yakýnda Akçakent mahallesi olacak, neredeyse Nizip'in içinde kaldý, o zaman her hizmeti mecburen götürecek belediye.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
akçakent,te yapýlacak yenilik,lerin yapýlacak düzenlemelerin boþa gitmeyeceðine inanýyorum
seçimlerden sonrada bunun deðerlendirilmesini isterim deðerlendirileceðinede eminim.
bizde marul ve miþmiþ çalmaya giderdik akçakente![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Belediye baþkan adaylarý belli olduðuna göre Akçakentle ilgili programlarý varmý, bence Akçakente su getirecek aday oylarý silme götürür. Adaylardan haber bekliyoruz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
akçakent nizipin en sevdigim köylerinden biridir
ama malesef kücük nizip oldu saglýk olsun
vallahi kimin oldugunu bilmiyorduk ama bir kýsmýný biz çaldýk abi
inþallah helal ederler ..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
eeee þeyyy itiraf gibi olacak ama...bende kimin oldugunmu býlmýyorum ama.. o bölgede küçükken baya marul erikk mimiþ..el ammi nin bahcasýndan yemiþtik...inþallah helal eder...gerçi bý konu acsakk itiraflar dýye ....
bizde kac yýldýr hýrsýzlarý araydýk hepsi burada imiþ ama neyse artýk zaman aþýmýna ugradý sucunuz
haklýsýnýz abilerim bende akçakentliyim istanbulda yaþýyorum ama yazlarý tatil için gittiðim zaman bu su sorunu benimde dikkatimi çekiyo soyadý akpek olan abilerim bide sanki akrabayýz sizinle benim aslýnda soy adým dana idi ama mahkeme kararýyla deðiþti![]()