BUSORUYA TORPILLE CEVAPVERMEYIN NÝZÝPTE HANGI OKULUN ÝYÝOLDUGUNU BU SORUYLABELÝRLEMEKZOR AMA SAMÝMÝYETÝNÝZLECEVAPVERDÝGÝNÝZ ÝÇÝNÞÝMDÝDEN TEÞEKKÜR EDERÝM
BUSORUYA TORPILLE CEVAPVERMEYIN NÝZÝPTE HANGI OKULUN ÝYÝOLDUGUNU BU SORUYLABELÝRLEMEKZOR AMA SAMÝMÝYETÝNÝZLECEVAPVERDÝGÝNÝZ ÝÇÝNÞÝMDÝDEN TEÞEKKÜR EDERÝM
Yani sorulacak soru deðil tabi ki ÖZYURT okullarý......
Sevgili ýþýklý her paralý okul eniyi demek deðildir,
bence anadolu lisesi
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
aaaa.metal abim ayýp oldu ama.endüstri meslek warken.dimi yani?
EN ÝYÝ OKUL,EN ÇOK ÜNÝVERSÝTE KAZANIRAN OKULMUDUR SÝZCE????????????
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
bence doðrularý öðretendir oda seçeneklerde yok
en iyi okul öðretmen ve idarecisiyle,personel ve hizmetlisiyle eðitime odaklanmýþ,öðrencisini geleceðe,baþarý ve ideallere yöneltebilmiþ okuldur ve bu da yoktur þimdilik.Ýnþalllah bir gün olur.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
asi ve maviye katýlýyorum ama sadece üni ile de olmuyo yaa...
ASLINDA BEN NÝZÝP LÝSESÝ MEZUNUYUM AMA DOÐRUYA DOÐRU EN ÝYÝ OKUL ANADOLU LÝSESÝ.
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
cevaplarýnýz için size teþekkürederim size baþkabirþeysormak istiyorum hersenetüm ögrencilerini üni yerleþtiren öðretmen ve idarecisiyle,personel ve hizmetlisiyle eðitime odaklanmýþ ama yahudi okulu sizdentek istedigi dininiz ..........o okula gidermiydiniz iyidüþünün .
1. olarak özyurt okulu 2. lise mezununu verdi ve ikisindede Nizip birincisi çýkardý ve yeni olmasýna raðmen bir oks olarak Nizipte Nizipte kazanan öðrencilerin ilk 10 da 8 öðrenci çýkarýyor ve bu artýk gelenek haline gelmiþ
2. soruna cevap olarak benim dinim satýlýk deyil ben öss için veya herhangi birþey için dinimi deðiþmem(satmam)
Selam olsun THE ÝMAM HATÝP LÝSESÝ MEZUNLARINA.....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Arkadaþlar üzülerek söylemek zorundayým ki, günümüzde en iyi okul (ortaöðretim bazýnda) Üniversite kazandýran okuldur. Gençlerimizin hayatlarý üniversiteye endexli olduðuna göre, evet en iyi okul üniversite kazandýran okuldur. Bakýn, kimse yanlýþ anlamasýn elbette üniversite herþey demek deðil, fakat maddi durumu vasat ve altýnda olan gençler için üniversite bir kurtuluþ kapýsý. Yeni bir hayata açýlan kapý. Doktor, eczacý, avukat, öðretmen, mühendis ve birçok meslek dalýna giden bir yol. Madem ki gençler bu meslekler için üniversite okumak zorunda, o zaman en iyi okul bu üniversiteleri kazandýran okuldur abi. Ýnsan önce hayatýný kurtarmak ekmeðini eline almak zorundadýr..
...
En iyi okul hayat okuludurhakan kardeþime katýlýyorum. Çünkü bazen anne þefkati ile sarýlýr kimi zaman baba terbiyesi gibi tokatlar.