Dimtis Rocky bir gün senden þu motor meselesini görüþelim diyorum aloooooooo
Dimtis Rocky bir gün senden þu motor meselesini görüþelim diyorum aloooooooo
<p><strong><em><u>NE MUTLU TÜRKÜM DÝYEBÝLENE</u></em></strong></p>
olduda haberg burda konuþmayalým bazi insanlar yahatsýz oluyor anladýnmýbacým![]()
<p>repci kardeþler pek yakýnda aranýzda</p>
Ya cocuklara yönelik bir kanal yokmu valla cok güzel eskiden TRT1 de har sabah vardý(benim cocuklugumda) valla cok faydasý olmuþtu cok þey ögrenmiþtim hiç olmassa cocuklar öyle ne oldugu belirsiz prg. bakmazlar...
Eyvallah !!!
KANAL D NÝN DÇOCUK KANALI VAR AMA GALÝBA UYDUDA ÇEKÝYO.SADECE ÇÝZGÝ FÝLM VAR.AMA ÇÝZGÝ FÝLMLERDE ÇOCUKLARI EÐÝTMÝYOR ÞÖYLE DOÐRU DÜZGÜN ÇOCUK PROGRAMLARI YOK KÝ
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
CNN Türk, SKY Türk, CNBCE gibi kanallar Nizip vericilerinden standart antenlere verilebilmelidir bana kalýrsa. bunu gerçekleþtirmek her ne kadar genel bakýþta belediyenin görevi olmasa da, bu uygulama eðer kanallarýn kendi vericlerini dikmeleri ile çözülebiliyorsa belediye, halkýn temsilcisi olarak bir kurum olmasý nedeniyle bu tür yerlere yazýþma yapmalýdýr bu doðal. Ha Nizip öyle halkýn sivil toplum kuruluþlarý yoluyla sesini duyurabildiði bir yer olsaydý durum farklý olurdu tabi ama böyle bir durum da olmadýðý için elbette belediye bu görevi üstlenebilir ve kolayca halledebilir. Bundan kastým belediyenin bu iþe para harcayarak verici almasý deðil, kanallarla görüþüp vericilerini koymalarý için onlarý ikna etmesidir. Teknik olarak anlayamadýðým birkaç nokta var yalnýz. Mesela Kanal D yayýný tüm Nizip 'te çok net izlenebiliyorken ayný gruba (Doðan Grubu) ait CNN Türk yayýný yok. Ya da NTV gayet net izleniyorken ayný gruba ait (Doðuþ Grubu) CNBCE izlenemiyor. Bunu anlamadým. Ayný biçimde Star TV ile KRAL Tv arasýnda da bildiðim kadarýyla bir baðlantý var.
Ha, belediye baktý ki kanallar yayýnlarýný izletmek için verici koymuyorlar, o zaman belki Türk Telekom ile görüþerek Nizip 'e kablolu TV gelmesi için çalýþma yapabilir. Aslýnda en iyi çözüm bu çünkü kablolu TV ile hem anten kirliliði olmayacaktýr hem de net yayýnlar paylaþtýrýlabilecektir. Çünkü mesela ayný yayýný uydu anteni ile de alabilsek dahi konut içerisinde uydu yayýnýnýn paylaþtýrýlmasý mümkün olmadýðýndan pek mantýklý deðil çünkü artýk her evde en az 2-3 TV var.
Nizip Türkiye'deki pek çok ilden daha büyük nüfusa sahip. Bunu hakediyor diye düþünüyorum.
Saygýlar,
güzel öneriler teþekkür ederim
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
arkadaþlarýmýz gayet güzel fikirler sunmuþlar ama þu aþamada bunun alt yapýsý hazýr olmadýðý için biraz zor gibi görünüyor.
ama ümit ediyorum ki kýsa bir zaman zarfýnda yetkililer gerekli altyapýyý oluþturup halkýn isteklerine cevap verebilecek kanallarý ilçemize kazandýracaklardýr..
arkadaþlar biz boþuna konuþuyoruz bana kalýrsa taþbaþa bomba atlým hiç kimse tv izlemsin nedersiniz
Edited by - mehmet rocky on 8/13/2006 7:54:44 PM
<p>repci kardeþler pek yakýnda aranýzda</p>
Boþ konuþan belli ama neyse...
Bazý arkadaþlar alt yapýnýn yetersiz oldugunu beyan etmiþler, bu konuyu hakkýnda bilgi sahibi olan insanlarla istiþare yaptýgýmda taþbaþýn çok yüksek bir teknik yeterlilige sahip oldugunu söylediler.
Lafýn kýsasý gerekli alt yapý senelerden beridir var, sadece yetkililerin kendi kýsýtlamasý dogrultusunda kanallarýn yayýn yapmasý engelleniyor...
Eyvallah !!!
sevgili kardeþim tv yayýný vermek zannettiðiniz kadar basit bir olay deðil. ha deyince olmuyor. taþbaþýn yeterli altyapýya sahip olmasý demek istediðimiz tv kanalýný buraya anýnda getirebilmek demek deðil malesef. bir tv kanalýnýn verilebilmesi için öncelikle o kanalýn vericisinin taþbaþa yerleþtirilmesi demek. bunun için ise o kanalýn taþbaþa vericisini göndermesi demek. eger taþbaþa kanal kendi vericisini göndermezse onbinlerce dolar harcayarak bunu belediyemizin yapmasý gerek. bu kadar yapýlacak iþ varken birkaç kanal için 100 binlerce dolarý aþan masraflar yapmak belediyemizi maddi olarak zorlar kanaatindeyim... ama yinede bu olayý birinci aðýzdan dinlemek en doðrusu.. muhakkak bizim de bilmediðimiz gözümüzden kaçan ayrýntýlar vardýr.
saygýlarýmla
Kardaþ galiba Almanyada oldugundan çünkü Nizip tv (NRT) yerel bir kanal þöyle bir örnekle açýklayayým Nizip den 40 km sonrasýnda bile cekmiyor..
Eyvallah !!!
ÞU AN TV KANALLARI YETERLÝ AMA BÝR ÝKÝ KANAL EKSÝK TABÝ KLÝP KANALI OLSUN BÝDE HABER KANALLARI.
Edited by - kenan_karayilan on 20.11.2006 19:12
NÝZÝPTE EKSÝK OLAN KANALLAR VAR TABÝKÝ CNN TÜRK OLSUN KRAL TV OLSUN BU GÝBÝ KANALLARIN EKSÝKLÝGÝ VAR AMA BU ÝÞE BÝRECÝK BELEDÝYESÝ KARKAMIÞ OLSUN NÝZP BELEDÝYESÝ NÝN ORTAK GÝRÝÞÝMÝ ÝLE VERÝCÝ ALINABÝLÝR BENÝM TAHMÝNÝM BÝRECÝK OLSUN KARKAMIÞ OLSUN YAYINI NÝZÝP TAÞBAÞTAN ALIYO KOMÞU ÝLÇELERÝN BU ÝÞE DESTEK ÇIKMALARI LAZIM.
ARKADAÞ DEMÝÞ BEN NÝZÝP TV YÝ ÝZLEMÝYORUM SADECE ÞUNU SÖYLÝYEYÝM K.MARAÞIN BÝR TV KANALI BÝLE YOK ÞEN ÞÜKRET NÝZÝP ÝN BÝR TV KANALI VAR GURUR DUY