herkes cok sevdiði en begendiði sarkýlarý yazsýnda burda paylasalým arkadaslar hem benim içinde alternatif olur müzik indirirken)
herkes cok sevdiði en begendiði sarkýlarý yazsýnda burda paylasalým arkadaslar hem benim içinde alternatif olur müzik indirirken)
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Benim sevdiðim þarkýlarý siz dinlemezsiniz ki, Ruhi su mesela.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
evet adýný duydum ama dinlemedim hiç açýkcasýbenimde en sevdiðim sarkýlar;
1. erkan ogur-cihat askýn ''selanik türküsü'' (bu arada Atatürk'ün de en sevdiði sarkýymýs ögrendiðime göre)
2. nev ''efkarlýyým'' sarkýsý
3.secret garden ''nocturne''
bu arada müslüm abi sana ayrýca tesekkür ediyorum actýðým konulara her zaman duyarlý yaklasýp cevapladýðýn için ve okuyup es gecenlerden olmadýðýn için... senin gibi konularýma iþtirak eden3-4 kiþi daha var saolsunlar onun dýsýnda kimse benim yazdýklarýmý umursamýyo.. bu konuyu sýrf sizlerden fikir almak için acmýstým hem müzik ruhun gýdasýdýr..
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
latife- di gel yarim
cevdet baðca- kýrgýn
cevdet baðca- ben seni yasaklarda sevdim
onur akýn- seviyorum seni
erkan oður- seher yeli
nev-mühürlü kaderim..
bu kadar alternatif þimdilik yeter sana![]()
tesekkürler ama cevdet bagca ve latife kim onlarý ilk kez duydum![]()
alternatif olsun demedin mi? bende alternatif olsun diye hiç dinlemediðin sanatcýlarý yazdýmyoutube de falan bulabilirsin bi dinle bakalým seversin umarým..
evet gercekten güzelmiþ begendim valla ama yorumlarda deðiþik seyler yazýyolar niye ??
ben youtube de dinlemedim bilmiyorum yoruma ne yazmýþlar? neyse buraya yazma sen. belki sakýncalý þeyler yazmýþlardýr. beni sanat kýsmý ilgilendirrir. gerisi baðlamaz. güzel müzik yapmýþlarsa dinlerim.
yo güzel söylüyo ama seside sarkýsýda gayet güzel kýrgýn adlý sarkýsný dinledim.. alternatifler için tesekkürler aklýnýza geldikce yazýn)
aklýma geldikçe yazarsam her yazýþýmda sayfalarca yazmam lazýmþimdilik yeter
![]()
yabancý sarký dinlermisiniz
boroboro bende bana çekil git dedin sandým önce korktum)))))) sonra yanýndaki ismi görünce anladým
onunda adýný ilk duydum murat ince bi bakýyým
çok fazla deðil ama dinlersem de slow olarak genelde mariah carey ve celine dion tercih ederim.
hareketli çalýþmalarda ise Radio Mydonose ve Radyo 5 Hits isimli karma albümler var onlarý tercih ederim. ama türkü gibisi yok bence![]()
sting_shape of my heart
eagles_hotel calýfornia
beatles_yesterday
evanense_my immortal
schindler's list
son mohikanmüziði güzel ama