Sayýn site sahibi benim dün yazdýgým yazýmý yayýnlamamýþsýnýz neden acaba, tarafasýz yayýn anlayaýþý lütfen.?
Sayýn site sahibi benim dün yazdýgým yazýmý yayýnlamamýþsýnýz neden acaba, tarafasýz yayýn anlayaýþý lütfen.?
hatýrlamýyorum. Arkadaþlar, ikili tartýþma yazýlarýnýn konuyu daðýttýðýný ve kýzgýnlýkla yazdýklarý yazýlarýný okuyanlardan ayýp olacaðýný, .çýkarýlmasýný istediler. Sizinkide araya kaynamýþ olabilir.
Çok önemliydiyse bir daha yazabilirsin.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Sayýn admin, arkadaþýmýzýn yazýsýný diðer arkadaþlarýn kýzgýnlýkla yazdýðý yazýlar neticesinde yanlýþlýkla silindiðini söylüyorsunuz.
Ancak, orhan abinin hatice kübra camisi hakkýnda açmýþ olduðu konuya yorum yazmýþtým. hatýrlarsanýz sizde cevaben vatandaþýmýz hizmetin en iyisine layýktýr þeklinde cevap yazmýþtýnýz. Yazýmda ayýp olan þeyler olmadýðý halde, sadece benim yazýmýn silinmesine anlam veremiyorum. daha öncede bu ve buna benzer olaylar olmuþtu. yazýlarýmýz sorgusuz sualsiz silinecek ve bilgi verilmeyecekse yazmayalým. yazýmý silen moderatör arkadaþýmdan cevap bekliyorum. saygýlarýmla...
Konu mehmet2763 tarafýndan (24.12.08 Saat 13:22 ) deðiþtirilmiþtir.
Seninkini hatýrladým. Kütüphane bölümünü tartýþma ve polemiklerden uzak tutmaya çalýþýyoruz. bir sonraki okuyan burada münakaþadan baþka birþey yok demesin. Vermek istediðiniz mesajý verdiniz ve okuyanlar okudular. Eðer bir sorun varsa ki senin bakýþýnla var görünüyor, ozaman sorunlarýmýz ve önerilerimiz kýsmýna açarsýn. Böylelikle her bölüm kýsýr tartýþmalara çekilmemiþ olur. Zaten yeteri kadar tartýþýlan bölüm var.
Senle beraber birkaç arkadaþýn daha mesajýný (konuyla alakasý olmadýðý için sildim)
Tekrar söylüyorum, kütüphane bölümü bilgilendirme mesajlarýna ayrýlmýþtýr.
0342 5171254
Yani bunlarýda taraflý / tarafsýz diye demogoji yapmaya gerek yok. Gayet rahat bir þekilde herkesin mesajlarý yayýnlanýyor, üyelerinki onaysýz (editor/ilan/resmi duyurular ve galeri yorumlarý haricinde)yayýnlanýyor.
0342 5171254
Adminim en çok mesajý silinen kim yoksa benmiyim.![]()
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
site yönetiçisi yani adminimiz gerektigi zaman forma mudahale ede bilir çünkü bizler bu sitenin üyesi o ise yönetiçisidir. hata bu konuyu kilitliye bilir de .eger siliyorsa site yönetim kuralarýna uymadýgý için silmiþtir diyorum
Þimdi konuyu ben daðýtmýþ olmayayýmda
Deðerli arkadaþlar, biz istiyoruzki halk arasýnda konuþulan bazý þeyler buraya yansýsýn, konu hakkýnda bilgisi olanlar cevaplasýn. Cevaplarlarda ! Fakat çok yuvarlak ve kalýplaþmýþ cümleler geliyor. O insanlarda haliyle sadece izlemekle yetiniyorlar.
Zamanla aþacaðýmýza inanýyorum.
Bazen bir konuya girince, konu ile alakasý olmayan ikili münakaþalar oluyor ve konu amacýndan sapmýþ oluyor. Ýþte burada kendi insiyatifimizi kullanýyoruz. Düþünün internet her ortama girdi, haliyle burayada her ortamdan insan yazýyor. Hepsi nefsimizden ala insanlar fakat chat aðzýyla yazýlan mesajlar forumun kalitesini düþürüyor. Müslüm abi gibi bilgili ve deðerli hemþerilerimizi anlamakda zorlanýyorlardiðer konularda olduðu gibi ön yargýlý davranýyorlar.
Bazen bir konunun geçerliliði kalmýyor ve sildiðimizde içindekilerde otomatik olarak siliniyor.
Yani silme ve editleme fiilimiz sadece forumun kalitesini yükseltmek ve tartýþma bölümleriyle, kütüphane kýsmýný ayýrt edebilmektir. Zaman zaman yanlýþ kararlar alabiliyoruz, burada da sizlerin ve yönetimdeki diðer arkadaþlarýn uyarýlarý bizi yanlýþýmýzdan döndürüyor. Ýnþaallah zaman içerisinde arzu ettiðiniz bir foruma ulaþacaðýz.
Biz hep buralardayýz![]()
0342 5171254
Ayný anlayýþla, bazanda konu içerisinde yazýlan mesajlarýn bir kýsmýný baþka bir foruma kaydýrýyoruz veya ayrý bir baþlýk altýnda topluyoruz. Yukaýdaki mesajlar menüsü içerisinde mesaj ve konularýnýza daha kolay ulaþabilirsiniz.
0342 5171254
ayrýntýlý açýklamalar ve bilgiler için tþkler...iyiki varsýnýz...