Orhan abi Rusya'nýn Atatürk'ü mü olmuþþþþþþþþþþþþþþ...
Orhan abi Rusya'nýn Atatürk'ü mü olmuþþþþþþþþþþþþþþ...
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Rusyanýn Atatürk'ü bunasýl bir benzetme.Lütfen dikkatli olalým![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
þuan nizipde
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Evet abi az önce beraberdik.
Ben kimim..?
Ben kimim..?
Hacýyý koysananýz çok esaslý olsun.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
FATIH ABI GENE ASAGIDAN yilana agveren gibi biseyleri deklare etmeye calisiyorsun ha.hocayi koymalilarmis ah bu haci hoca milleti ne diyim ben size))
NOT:FATIH ABIME YAPTIGIM ESPRILERI ANLADIGI ICIN RAHATIM TESEK*RLER FATIH DAYIIIIII
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
GÖkhan sakalýyýda at görsün dünya kaç köþe a.s
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
dayi sacimi 3 numaraya vurdum ha.napalim kaynana öyle dedi öyle olmak zorundaydi...yok lov kaynana hep dedi ama ben kesmedim sacimi..oglan dayiya kiz halaya ama eyiki dayima cekmemisim o konuda fatih dayi
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....