Hangisi =)
Sadece bir tek kibritiniz var, içinde bir gaz lambasý, bir gaz sobasý,ve birde mum bulunan karanlýk ve soðuk bir odaya girdiniz... Önce hangisini yakarsýnýz?
Hangisi =)
Sadece bir tek kibritiniz var, içinde bir gaz lambasý, bir gaz sobasý,ve birde mum bulunan karanlýk ve soðuk bir odaya girdiniz... Önce hangisini yakarsýnýz?
bilmeem.. gaz sobasý hiç kullanmadým ama.. önce ýsýnmaktan ziyade karanlýktan kutrtulmak için mumu yakardým ilk sanýrým cevaplý bi sorumu bu)
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
neden elektýrk yokmu ..mum söne bilir..gaz sobasý zor yanar..önce gaz lambasýný yakarým..sonra sobayýýý..gaz lambasý yandýk tan sonra muma gerek yok..
20nci yüzyýldayýz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
tamam bende önce mum gaz lambasý sonrada gaz sobasý diye sýralýycam)
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Sizler daha gençsiniz, biz gaz lambasýnýda gördük gazocaðýnýda, ben orta okulu bitirene kadar Ýstanbul Güngörende gaz lambasýyla ders çalýþtým, bilirim o günleri, günümüz Türkiyesinde yokmu sanki hala elektriði olmayan yerler var tabiki, devlet büyükleri istediði kadar yok desin var kardeþim var, Türkiyede kardan yolu kapanýp 6 ay dünyayla iliþkisi kesilen yerlerde var buralara elektrik nerden gitsin. Devletin gidemediði yerlere eþkiya gitmekte ve oralarda sözde halk mahkemeleri kurmakta ve kýþý gayet rahat geçirmektedirler, halbuki karda giden paletli araçlar var yani ulaþmak istersen ulaþmak çok kolay ama devlet ulaþmak istemiyorki. BEN ÖNCE GAZ LAMBASINI YAKARDIM OKUMAK ÝÇÝN.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
heralde önce kibriti yakardýmgerisi sonra gelir zaten...
ama kibrit son þansýnn..mum sönerseeee..hiç bý sey yakamazsýnn..
valla ben bu zamana kadar cok mum yaktým üflemediðim sürece sönmediler hiç)))))))))) tamam ben önce kibrit sonra mum sonra gaz lambasý en sonada soba dicem
Bu sorunun cevabý:: önce kibriti yakarým çünkü kibriti yakmadan hiçbirini yakamassýnýz !!
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
elbette önce kirbit yakýlýr
gerisini yakmak sorun olmaz![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
arkadaslar once ben dedimkibrit yak ki sonra gerisinde ne yakarsan yak tercih meselesi
![]()
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif