bence güzel bir konu ama yerini farklý degerlandire biliriz kültürel amaçlý ne olabilir o cevrenin geliþe bilmesi için alýþ veriþ merkezi sinama veya tiyatro salaonlarý olabilir
bence güzel bir konu ama yerini farklý degerlandire biliriz kültürel amaçlý ne olabilir o cevrenin geliþe bilmesi için alýþ veriþ merkezi sinama veya tiyatro salaonlarý olabilir
Aynen Katýlýyorum Abilerim.. Hala gökhan abi Eml Lise 4 deyým Okula gidip gelirken Gercekden Piskolojiyi Ýster Ýstemez Etkiliyor.. Þehir dýþý Bi yerde Hapishane Olsa Daha Ýyi Olur Bence..
inþallah en kýsa süde taþýnýr da orada güzel bir okul açýlýr.
Cezaevini kafanýza takmayýn, sadece içerde bir yakýnýnýzýn olduðunu düþünün eðer içerde babanýz, amcanýz ,dayýnýz,kardeþiniz olsaydý acaba böylemi düþünürdünüz, içerde yatan kader mahkumlarýda bizden birisidir bunu unutmayýn, ceza evini hastane gibi düþünün,içerdekilerin büyük bir çoðunluðu istemeden içerdedir unutmayýn.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Müslüm Bey tabi ki biz de mahkumlarýn yaþam þartlarýnýn iyileþtirilmesinden yanayýz. Bugün cezaevileri suç iþlemenin sanat okullarý gibidir. Ýçeri basit bir suçtan giren yükümlü, çýkana kadar profesyonel bir suç makinasý olabilmektedir. Bunun yanýnda meslek edindirme konusunda da önemli adýmlar atmýþ ceza kurumlarý da vardýr. Yapýlacak yeni cezaevi için iyinin emsal teþkil etmesi tek arzumuzdur.
bireysel emekli, sadece üye...
2011 yýlýna kadar tüm ilçelerdeki cezaevleri kapatýlacak. Nizipte buna dahil
Bu konuyu nerden okudun ben böyle bir haber duymadým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ilçemizde ikamet eden ve bu cezaevinde kalmýþ bir yurttaþ olarak cezaevinin hem iç hemde dýþ bir çok eksiði var ama tahminim veya görülen oki bu taþtan yapýlmýþ mahalle bi 15 yýl daha böyle kalýr
cezaevinin karþýsýndaki arsalara okul yapýldý ve geri kalan yerlerede okul yapýlacak diye duymuþtum...yani egitim bölümü olacak komple....
Ülküsüz insan çamurdan farký olmayan bir varlýktýr...
TÜRK ÝSLAM MÜHRÜNÜ DÜNYAYA VURACAÐIZ...
Bu konuyu tekrar güðndeme getirip millet vekilimiz ve kent konseyine konuyu nasýl taþýyabiliriz
Gerçekten ceza evinin taþýnmasý elzem hale geldi zira ilçemize hiç yakýþmýyor .Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Sevgili Nizipli kardeþlerim daha öncede Subutay Kardeþimin açtýgý bir konu olan bu hususu Yetkililerimizin bir el atmasýný istiyoruz zira mevcut hapishanenin yeri gerçekten ilçemize yakýþmayan bir görünüm arz ettigi gibi çevrede bulunan egitim ve aile yuvalarý için olumsuzluklar sergilemektedir
Her ne kadar 5 yýllýk kalkýnma planlarý içinde yer alacak bir husus isede yaýlmasý muhtemeldir.
Yetkili kurum ve kuruluþlarýmýzýn bu husla ilgilenmelerini ve bu konuya bir açuklýk getirmeleri dilegi ile Selamlar
çevresi eðitim alanýna dönmüþ anaokulu lise herþey var çocuklarýn psikolojisini derinden etkilimekte
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
mevcut hapishanenin yeri hiçte uygun degil fatih abime katýlýyorum yetkililerin biran önce bu konuya el atmasý garektigi kanýsýndayým
Yalnýz kurt özledik nerelerdesin .Konuyu bir kardeþimiz nizip çalýþtayýna atabilirmi acaba.Selamlar