trafik ýþýklarý trafi rahatlatmak için yapýlýr malefes nizipdeki trafik ýþýklarý trafi rahatlatmýyor daha çok trafiði karmaþýklalaþtýrýyor.
Belki de ýþýk süreleri kýsaltýlarak trafigi daha seri hale getirilebilir.
trafik ýþýklarý trafi rahatlatmak için yapýlýr malefes nizipdeki trafik ýþýklarý trafi rahatlatmýyor daha çok trafiði karmaþýklalaþtýrýyor.
Belki de ýþýk süreleri kýsaltýlarak trafigi daha seri hale getirilebilir.
Konu nizip.com tarafýndan (05.10.08 Saat 16:57 ) deðiþtirilmiþtir.
bence ýþýk süreleri çok ama kaza olmasý insanlarýn bilinçlenmesi ile alakalý .Kaza yine olur .ýþýklarý boþuna koymuþlar .ýþýklarý bence isteme nedeni özenti . büyük þehir olma özentisi
ýþýk süreleri gerçekten çok uzun yoldaki tümseklerde cabasý bekleyeni deli ediyor hangi akýla uyup süreyi uzun tutmuþlar 40 ile gitsen 50 ile gitsen dahi ýþýklara takýlýyorsun
kýrmýzý ýsýklarýn süresi cok uzun yeþil ýsýk da 10 sn sürmüyor hemen kýrmýzý yanmaya baslýyor.þoförler kalkana kadar kýrmýzý ýsýk yanmaya baslýyor.
Made Ýn NizipLi
Bayramýn 3. günü Nizip'e geldim ertesi gün çýktým sadece 24 saat kaldým o trafik ýþýklarý rezalet Bursada' da bazen ýþýklar sýkar ama oradakiler rezalet derecede uzun yanýyor.
Bence her kavþaða yol ayrýmýna lamba konsun...
Yeþil ýþýk da oldukça geç yansýn hatta olmazsa hiç yanmasýn!!!!!!
Trafik lambalarýnýn üzerlerine yeni bir sistem kurulacak ve yeþil dalga oluþmasý hesaplanacak.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ne kadar uzun trafik ýþýgý kýrmýzýda olursa o kadar kaza riski azalýr konuyu acan arkadas okul servislerine deginmiþ ama okur servisleri yollarý adete yarýs pistine cevilmiþ hýzýnlarýna yetisecek trafik ýsýklarý yapýlamaz zaten onlarýn okullarýna gec yetisiyorlarsa erken ögrencilerini toplasýnlar ve ben ilk bu konuda sikayet edeni görüyom..........Siz büyük sehirlerin trafik lambalarýný ne kadar beklektiklerini görmediniz herharde onlarýn servisleri veya iþe gidenleri nasýl yetisiyorsa Gec kalanlarda öyle yetismeli..........
Trafik ýþýklarý uzun süre yandýðý için araçlarda aþýrý yýðýlmalar olmaktadýr. Ayrýca yeþilde geçtiðinizde bir sonraki ýþýkta kýrmýzýya takýlýyorsunuz.
Evet sanýrýM tRaFik ýþýklarýnýn süreleri gözden geçirilmeli.
Bir de öyle bir ayar verilmeli ki, Bir ýþýkta geçtikten sonra diðer ýþýkta da kýrmýzýya takýlmamalýsýn.
Sanýrým her ýþýkta kýrmýzýya takýlma olasýlýðý çok fazla burada.
Sevgiler...
Ben Kendim cekdim bu fotoyu Osmanlý Parkýnýn Yanýndaki trafik Lambasý ben Bu hali Nizipe yakýþdýramýyorum .. Hiç Lamba Yanmasa bu halden iyidir. benim yaþým 17 trafik kurallarýna yaya kurallarýna uymak , uydurmak düsüncelerim var.. Ama Yöneticilerin Umrunda deðil bence.. Hayýrlýsý Olsun Gelicekde görücez..
![]()
Hakan, yurdum insaný fotosu olmuþ bu
0342 5171254
arkadaþlar ýþýklar düzeltildi þu anda osmanlý parkýndan çýktýðýmýz zaman taa öenek pastanesinin oraya kadar yeþil dalga uygulamasý var (YEÞÝL DALGA UYGULAMASI DÜNYANINI HER YERÝNDE TEK YÖN TARAFINDA OLUR HÝÇ BÝR ZAMAN GÝDÝÞTEDE GELÝÞTE DE YEÞÝL DALGA OLAMAZ) birde þikayet etmemiz normal yeni bir uygulama olduðu için alýþmak biraz zaman alacak ama þuna inanýn kazalar %80 azaldý BÜYÜK ÞEHÝRLERDE BEKLEME SÜRELERÝ DAHA UZUN birde öyle birþeyki örneðin yeþilin zamanýný uzattýðýmýz zaman otamatikmen kýrmýzýnýn süreside uzuyor kýrmýzýyý uzattýðýmýz zaman yeþilin süresi kýsalýyor sistem böyle ama yinede teþþekür ederiz ufak tefek aksaklýklar var düzelteceðiz SAYGILARRR
Ýki taraftada yeþik dalga yapýlabilir, çünkü mesafe çok uzun deðil.
Ana caddelerin yükünü azaltacak þekilde yeþili çok, kýrmýzýyý az ve yeþil dalga...
Yan yollara ise biraz daha uzun kýrmýzý ile sorun çözülebilir.
0342 5171254