Avrupa Birliði Projesi Avrupa Yolunda
Konu hakkýnda bir açýklama yapan Nizip Anadolu Meslek Lisesi Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Ahmet Çiçek Leonardo da Vinchý Avrupa Birliði Projesi konusunda bilgilendirdi. Bilgisayar yazýlým alanýnda mesleki teknik eðitim almakta olan öðrencilerin görsel programlama dilleri ve bu dillerle veritabaný uygulamalarýný, Avrupa’da yetkin kurumlarda inceleyip, bilgi ve becerilerin pekiþtirilmesi amacýyla uygulanan projenin Gaziantep il genelinde baþvurusu kabul edilen toplam 5 projeden biri olduðuna deðinen Okul Müdürü Çiçek, bu baþarýnýn il genelinde büyük bir baþarý olduðunu ifade etti. Projeye 14 öðrenci ve 2 refakatçi öðretmenin katýlacaðýný söyleyen Okul Müdürü Ahmet Çiçek projeye katýlacak olan öðrencilerin elektrik- elektronik bölümü ve bilgisayar bölümünde donaným- yazýlým eðitimi almakta olan öðrenciler olduðunu söyledi. Proje çalýþmalarýnýn Almanya’nýn Chermitz kentinde F + U eðitim enstitüsünde 05 Kasým 2008 ile 02 Aralýk 2008 tarihleri arasýnda gerçekleþeceðini ifade eden Nizip Anadolu Meslek Lisesi Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Ahmet Çiçek, mesleki eðitim alan katýlýmcýlarýn mesleki ve kültürel geliþimlerinin arttýrýlmasý ile mesleki teknik eðitimin kalitesinin yükseltilmesi projenin en büyük amaçlarý içinde olduðunu vurguladý. ( ALINTIRDIR )
( YOLCULUK BASLIYOR )-------------------------------------------------------------
Ýçlerinde Bende Dahil Olmak Üzere 14 kisi Zorda olsa cok yorulsakda Suan Almanya (Chemnitz)'de Bi Kampusdeyiz Belirli Günlerde Fabrikalarý , Okullarý , Madenleri,(Cek Cumhuriyetini) Müzeleri Vs. Ziyaret Ediyoruz Burdaki Ýnsanlarýn Okullarýn Kanunun Nasýl Ýsledigini görüyoruz ... Kanunlar Super.. Her Ýnsanýn Bi Görevi Var Ve Acayip Dakikler Almanlar Hersey Saatinde dakikasýnda Olucak 1 dakika Aksatmýyorlar Ýslerini.. Evlerin Düzeni Ýnsanlarýn titizligi Super .. Ýsin Kötü Yaný Hepsi Odun gibi Adamlar . Cok Soguklar .. 20 Gun Kadar Oldu Gelelimiz Memleket Özlemi Basladi... Suan Buralar Rahat 30 40 cm Kar Hava 2 Derece felan cok soguk 20 gunden beli yedigimiz yemekler Bir Zülüm Ýþkence Sanki Býzýmkýler Basladý Nerde Annemizin yemekleri Pansiyonun yemekleriSurda Sayýlý günümüz Kaldi.. Ýnsallah ALLAHIN Ýzniyle Sag salim Memlekete dönücez.. Hoscakalýn.. guncel olaylari Arada Paylasýrým...