arkadaþlar nizipe DÝJÝTAL SAAT NEM GÖSTERGESÝ SICAKLIK GÖSTEREN LEDLÝ PANO YAPMAYI DÜÞÜNÜYORUZ.PANOYU SÝZCE NEREYE YAPMALIYIZ
arkadaþlar nizipe DÝJÝTAL SAAT NEM GÖSTERGESÝ SICAKLIK GÖSTEREN LEDLÝ PANO YAPMAYI DÜÞÜNÜYORUZ.PANOYU SÝZCE NEREYE YAPMALIYIZ
Ben bunun daha geliþmiþini düþünüyordumsen önce davrandýn. Ama yer olarak önereceðim yer Hükümet Konaðýnýn ordaki Havuzun yaný olabilir. Hareketli olursa her yönden görülebilir yok olmaz ise de üçgen veya kare þeklinde tüm yönlerde olacak þekilde olabilir
Bu arada sormayý unuttum Yapacaðýz derken tüm aksanlarýnýmý yapacaksýnýz ? yoksa hazýr bir sistemi mi kuracaksýnýz ?
Eðer yapacaksanýz Elektronik kýsmýný halledebilirim.
hükümet konagýnýn oldugu büyük kavþaga yakýþýr bençe tam en damar nokta ora ben çe herkes faydalanýr. þimdiden hayýrlý olsun diyelim o zman
hülümet konaðýnýn oraya güzel olur aslýnda
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
en iyisi attar aliye konulsun
birazda oralar canlansýn
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Bence TAÞBAÞA konsun ama büyük olsun her yerden görülmesi yüksek ihtimal...
tabi gelecek yorumlarý tahmin edebiliyorum...
baþýna bekçi dikmek lazým yoksa kýrarlar çalarlar vs vs...![]()
Hükümet konaðý önü bencede uygundur, hiç olmazsa Gaziantep'e giderken minibüsün içinde oturmaktan sýkýlýnca ara sýra bakarýz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
aslýnda bir kere yapýlmasýna karar verildiyse iki yere yapýlsýn..aslýnda en güzel yer tasbas olurdu cok da ihtiþamlý olurdu..
hatýrlarsanýz kurtlar vadisi ýrak filminde tasbasýmýz nasýlda gururlandýrmýþtý bizi aklým oraya gitti
guzel bý fýkýr bence fýyat olarak býz bundan 4 yýl once 130 cm boyunda ký bý panoyu 200 ytlye almýstýk sýmdý ne kadar býlmýyorum
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...