mitink görmesek belki inanýrdýk ama toplam kaç kiþi görünen köy yakýndýr çok kiþi hatýr için orda çogunuda tanýyorum saygýlar
mitink görmesek belki inanýrdýk ama toplam kaç kiþi görünen köy yakýndýr çok kiþi hatýr için orda çogunuda tanýyorum saygýlar
Hoþgeldiniz yeni üyeler.Seçim yaklaþtýkça sayýnýz dahada artacak heralde.
destan kardeþ sana ne diyeyim þimdi..ama güzel bir sey diyeyim..sanki miting görmedik dedigin þeyin miting oldugunu sana kým söyledii..nerenden uyduruyorsun bunlarý..o gördügün sadece adaylýk açýklamasýydý o kadar...ama o kadarla kalmadý o kalabalýkla miting gibide düþünülebilir ama diyorumya düþünülebilir ama sonucta sadece adaylýk açýklamasýydý ve çok fazla duyarlý nýzýplý ordaydý..sen daha mitingde göreceksein yakýn zamanda...gördüklerin kiþilerinde sýrf hatýr için gittikleri düþünebilirsin.. ama o kadar insanýn hakkýna girmezssinn..zaten bu iþ gönül iþi orda sýrf parti için giden yoktu.. sadece o ýnsana duyulan saygý ve sevgi için ordaydýlar..buda o ýnsanýn ne kadar sevildigini gösterir..senin deyýmýnle hatýr için ordaydýlarrr.. ama sen bunlarý anlamazssýn kardeþim..anlasaydýn burda daha farklý yorumlar yapardýn..neyse uzatamýyorum..ýnþallah bu defa anlamýssýndýr..
sanada gelmemek ayýp olur be mehmet kardeþ...ben senin nur yüzüne burda yazý yazmýyorum tabiki konu seçimse ve bu da bu memleketin gelecegi için önemlýyse... burda ve nerde olursa olsun bu konular oldugu surece ýnsanlarýn neyýn ne olduklarýný anlamlarý ýcýn yazacagýmm...daha once nýye yoktun dersen burda böyle bir forumda yoktu..açýldý býzde guzel guzel yazdýk kardeþým..senin hoþuna gitmeyebilir ama sýrf senin hoþuna gitmiyor dýyede yazmayacak degilimmmm......birde sana kötu haberin bu yený uyeler senýn ýstemeyecegin kadar artacakkkk..kusura bakmýyon demiii..
Efe biraz daha ýlýmlý ve tutarlý yazarsan sevinirim.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Efe sanki adayýn akrabasý veya kendisiymiþ gibi yazýyor ve çok ateþli ....
Bence bu kadar heyecana gerek yok ...
Memleketimiz için hayýrlý olacak olaný Allahtan dileyelim ve demokratik saygýlý bir þekilde siyaset yapalým...
Tekrar bütün adaylara hayýrlý olsun....
Burada yeniden adaylarýn projelerinden bahsedebilirsek ne ala...
Adaylarla tek tek görüþüp projelerini ve hedeflerini aktaracaðýz. Seçimden sonra yakalarýna yapýþmak kolay olsun.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
efe sana brawo arkadasim siteye bir girdin pir girdin... Allah memleketimiz icin en hayirli olani basimiza getirsin.. su an en güzeli fazla heyecana kapilmadan sürecin ilerlemesini beklemek.. zaten sayin mehmet aslandan baska birde zeki ögütün adayligi kesin. diðer partilerden adayligi kesinlesenler yok.. bekleyelim taslar yerine otursun..
rasim arkadasim bu ne bicim bir mantik.. efe kardesimiz bir adaya gönül verebilir ben bu sitede mevcut belediye baskani icin nelerini feda edebilecek bircok isim biliyorum.. o yüzden yok akrabasiymis yok kendisiymis lütfen böyle basit ithamlara girmeyin.... gercekten cok antipatikkk
Yav böyle atýþmalar olursa buraya siyaset haberi atmamak zorunda kalacaðým. Ben herkesin bildiðini gördüðünü ve kimseyi kýrmadan, rencide etmeden yazýlar yazmasýný isterim herkesin temennisi de bu.
Lütfen biraz daha ýlýmlý ve sakin olmakta fayda var. Seçim yaklaþýyor arkadaþlar, bu heyecaný hep beraber paylaþmak istiyorsak yorumlarýmýzda kýrýcý olmamamýz lazým.
ilginiz, alakanýz ve yorumlarýnýz için teþekkürler...
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
Sana bir kýyak ben yapým siyaset olan bir haber atma ve sayýn admin'e siyaset içeren hiç bir mesaj'a yer vermiyelim her konuda olduðu gibi bu konuyada duyarsýz kalmýaycaktýr...
Hayri Murat Bakýrcý
peerles kardesim sen haberlerini atmaya devam et bu sitede siyaset hicbir zaman bitmez..
yeni üye kardeþler hoþgeldiniz inþallah siyasi konularýn haricinde de ilçemize katký yapacak görüþlerinizi bekliyoruz.