ayýp yaw..260 tane çay içilirmi..adamý batýracaksýnýz....
Evet çok güzel bir geceydi.Katýlan herkese çok teþekkür ederim.Ayrýca müslüm abiyle de tanýþmak güzeldi.Bu çay olayýnýda sulandýrmayalým bir karar alýnsýn alýnan karar neyse uyalým.
Yav hakkaten bu çay meselesi ciddiye alýndý haaa
Ortama neþe gelsin diye bi laf attýk ortaya..Nizipcom'a 260 çay deðil 260 kola kurban olsun
Mehmet karakaþ![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Bu çiðköfte partisine, bayram tatili nedeniyle güzel ilçemizde bulunmamýzdan dolayý katýlma mutluluðunu biz de yaþadýk.Gurbette uzun süre yaþamýþ ancak kültürünü herþeyi ile yaþayan ve manevi baðýný koparmamýþ biri olarak bu tür ziyaretler beni her zaman sarhoþ gibi eder.Yaradýlýþým gereði duygusallýk ön planda olduðu için her Nizibe gidiþim özlemle, her dönüþüm ah'larla olur.Toplantý samimi bir hava içinde yoðun nostaljik sohbetlerle baþladý.Osmanlý Parkýndaki bu kafe de güzel bir kazanç olmuþ.15 yýl uzak kalmanýn getirdiði yabancýlýk yanýnda katýlanlarýn çoðunluðunun genç olmasý biraz tanýma zorluðu yaþattýysa da yinede güzel sohbetler yapabildik.Çiðköfte gerçekten usta iþi olarak çok güzeldi.Bol bol çay ikramý da bizi ihya etti.Þehirlerimiz büyümek için yarýþýr ama büyük þehirlerin getirdiði yabancýlaþma ve yalnýzlaþmayý orada yaþayanlar hesaba katarlarsa büyümeyi bence istemezler.Þu geçici dünyada doymaz bilmeyen zenginlik ihtirasý için gurbete çýkmak, acaba arkada býrakýlan dostluklara, hormonsuz ve katkýsýz güzelim tatlara, paylaþýlan deðerli güzelliklere acaba ne kadar deðer? Küçük yerdeki insanlarýmýz, büyk þehirlerin sadece boyalý ve aldatýcý zenginliklerini gördüðü için içlerinde ah vah ederler ama zirveye ulaþabilen birkaç kiþi haricinde nice hayatlar, nice namuslar heba oluyor onu görmek istemezler.Velhasýl her geliþmde sarhoþ gibi dönüp, acaba nasýl etsem de Nizibe dönsem hesabý yapmaktan bende býktým.Nizipte yaþamanýn kýymetini bilin, her ne kadar dedikodu v.b. olumsuzluklar olsa da acý ve tatlý günlerinizde dostlar yanýnýzda, zaman sizin ve herkes sizi tanýyor.Bunlarý kaybeden anlar.Nizipte yaþayanlara gýpta ettim, deðerini bilin ve layýk olun sevgili hemþehrilerim.Mahmut Küçük
Mahmut abi çok güzel yazmýþsýn eline saðlýk..
Mahmut abi Nizip.com'un bize kazandýrdýðý artýlarý ne güzel anlatmýþ.
Seni tanýmak bize onur verdi abi![]()
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
mahmut küçük'e
öncelikle eline saðlýk gurbeti ve büyükþehirleri öyle net yazmýþsýnki anca bu kadar olur.hele nice hayatlar ve namuslar var ya iþi bitirmiþ.tekrar eline saðlýk.benim hafýzama bir tane mahmut küçük geliyor oda muhasebeci kamyoncu abit amminin oðlu.mahmudonun çocuklarýndan bildiðim kadarýyla mahmut yoktu.sizseniz bizlerden büyüksün ben de mazlum kitapevinde çalýþýrdým mehmet taþdemir
sizin ortanca kardeþinizle ilkokul sýnýf arkadaþýyým 65 dogumluyum selam ve saygýlar sunuyorum
Gercekten güzel bir düzenleme olmus ne yazikki yurtdisinda oldugum icin katilamadim birdahiki sefere insallah düzenliyenlerden allah razi olsun Almanya Mannheimden kucak dolusu SELAMLAR