turku bar olsa ne guzel olur en azýndan nizip icin guzel bi imaj olurdu bence gelen ogrencýde eglenýr nizipli arkadaslarda eglenýrler vakýt gecýrecegý yerlerý olurdu bunlarý ýstemek kotumu acaba eger kotuyse ben kotu bý ýnsaným arkadaslar bende boyleyým ne yapayým.gren79 arkadasým bak arabada ýcmek zorunda kalýyormus bu cok guzel bý imaj ama bar acýlýrsa kotu imaj olacak oylemý demek ýstýyorsunuz acaba sayet bar olsaydý arkadasýmýz ve bu durumda bý cok arkadaslarýmýz var bunlarýda dusunmemýz lazým ben kendý adýma býsey ýstemýyorum.ben suan yurt dýsýndayým beným ýcýn fark yok yaný ama nizipteký arkadaslarý da dusunmek lazým bence herkes kendýný dusunuyor ama bana hak veren arkadaslar kendýlerýný degýl nizipliler icin dusunuyor ve sýz bu dusunceye karsý cýkýyorsunuz.mýsafýrýmýz geldýgýnde birecýge gýdelým nizip dururken neden birecýge gýdelým yav zeugma var dýyorsunuz ama daha bý kliseyi bile restore edemeyen bý nizip nasýl turizm,e kavusacak aklým almýyor. yok arkadasým bu nizip kafasýný degýselým nizip icin ic acýcý dusunceler degýl bunlar.saygýlarýmla