Merhuma Allahtan rahmet kederli ailesi sabýrlar versin.
Merhuma Allahtan rahmet kederli ailesi sabýrlar versin.
allahtan rahmet ailesinede bas saglýgý dýlerým
BeNi KaYbEtMeYi SeÇeNi BeN kAzAnMaK ÝçÝn UgRaÞmAm...???
Rabbim mekanini cennet etsin.. Acili ailesine de sabirlar ihsan eylesin
allah rahmet eylesin ailesine rabbim sabýr versin
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Bayraklarý bayrak yapan üstündeki kandýr vatan eger ugrunda ölen varsa vatandýr.kardeþimize allahtan rahmet tüm niziplilere baþsaglýgý dilerim bu topraklar ve bu millet ugruna þehit olan tüm þehitlerimize allah rahmet ve magfiret etsin mekanlarý cennet olsun onlarý þehit edenlerden hesap sorulacak sorulmaktadýrda.
Allah rahmet eylesin mekaný cennet olsun.Allah yakýnlarýna sabýrlar versin.
Allah rahmet etsin ona ve hepimize.
Ölüm hakikatinin acý ve sert tokadý bir kere daha yüzümüzü patladý.
Allah yakýnlarýna sabýrlar versin.
Allah rahmet etsin. Ailesine Allah sabýr versin. çok üzücü bir olay...
![]()
Acemi Birliði Ýstanbul Tuzla’da yapan ve 26 gündür Kýbrýs’ta asteðmen olarak askerliðini yapan 24 yaþýndaki Mustafa Baðcý geçtiðimiz günlerde kalp krizi geçirerek hayatýný kaybetti.Kýbrýs Güzelyurt’ta görev yerinde ölü olarak bulunan Asteðmen Baðcý’nýn asýl ölüm nedeni ise Adli Týp incelemesinden sonra belli olacak.Asteðmen Mustafa Baðcý’nýn cenazesi uçakla Ýstanbul Adli Týpa götürülerek yapýlan otopsinin ardýndan bugün memleketi Nizip’e getirildi.Asteðmen Mustafa Baðcý için Nizip Mezarlýk Camii’nde Askeri tören yapýldý.Törene Alay Komutaný Albay Ali Tapan Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner,Garnizon Komutaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu,Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan,Ýlçe Jandarma Komutaný Üsteðmen Çaðrý Demiröz ve Ýlçe Jandarma Komutanlýðýndaki rütbeli ve askerlerin yaný sýra çok sayýda vatandaþlar katýldý.Hayatýný Kaybeden Asteðmen Mustafa Baðcý düzenlenen askeri tören sonrasý Nizip Asri Mezarlýðýnda gözyaþlarý arasýnda topraða verildi.Erzurum da sýnýf öðretmenliði yapan Mustafa Baðcý 323. dönem acemi birliðini Tuzla’da yaparak 1 ay önce Asteðmen olarak Kýbrýs’ta göreve baþlamýþtý. Asteðmen Baðcý Nizip Þoförler odasý yönetim kurulu üyesi Mustafa Baðcý’nýn 4 çocuðundan birisiydi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
mekaný cennet olsun yüce mevlamýn taktiri ilahisi demekki insan sadece doðu ve güneydoðuda deðil þanlý bayraðýmýn olduðu her yerde þehit olabiliyor allah rahmet eylesin
VAY KARDEÞÝM VAY..Hep derdin bana: 'Allah bize hayýrlý ölümler nasip etsin.' diye.Senin ölümün ben de bir enkaz býraktý Mustafam. Seninle çektirdiðim fotoðrafa her baktýðýmda geçmiþe gidiyorum ve geçirdiðimiz günler gözlerimini önüne geliyor.Ne azimle ÖSS yi kazaýndýn.Ne þartlarda öðretmen oldun be kardeþim. Rabbim sana gani gani rahmet eylesin....
Konu DOGAN FIRAT tarafýndan (18.12.08 Saat 12:56 ) deðiþtirilmiþtir.
benim üzüntüm daha büyük çünkü mustafa baðcý benim takým komutanýmdý bende takým cvþ yum.kendisini az bir süre tanýmama raðmen cok deðerli bir insan olduðunu anlatým.
ALLAH mekanýný cennet eylesin yakýnlarýnada sabýr ihsan eylesin...