cadde27 barlarýn nizipte iþ yapcagýný sanmam güzel düþünce ama iyi dekorasyon bide disco gibi ucuz olcak yerler olmalý
cadde27 barlarýn nizipte iþ yapcagýný sanmam güzel düþünce ama iyi dekorasyon bide disco gibi ucuz olcak yerler olmalý
herþeyden önce nizipe bir kültür merkezi lazým
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Bir zamanlar bir büyüðüm bana bazý þeylerin deðiþebilmesi için önce kafalarýn deðiþmesi lazým demiþti.Dolayýsýyla diyorum ki bu zihniyet deðiþmeden yenilik zor olur.Onun için önce zihniyetin deðiþmesi lazým.
Bazý abilerimiz yazmýþlar böyle böyle olmalý diye.Ha dedikleri gerçekten güzel þeyler.Ama bu kafayla Nizip insaný bu yenilikleri hakediyor mu gerçekten bilemiyorum.Son olarak diyorum ki eðer gerçekten deðiþme isteniyorsa önce kafalar deðiþsin sonra Nizip.Saðlýcakla kalýn.Herkese selamlar ve esenlikler.
Þu nizip'e kültür merkezi gibi bi yer açsa çok güzel olacak valla...
kültür merkezi ..gençlýk merkezii..sinema.. tiyatro... futbol sahasýý..basket bol sahasý...veleybol sahasý..meslek edýndýrme kurslarý...anfi tiyatro..cumhurýyet mah.sinin trafige kapatýlmasý kilit taþý döþenmesiii.süs havuzlarý yapýlmasý ..alýsverýs merkezi halýne getýrýmesii..ataturk blv ve ptt cad araclarýn park etmemesi..yýkýlan fýstýk halinin yerýne katlý otopark yapýlmasýý..sebse halinin bir an önce kalkmasý..çok þeymi oldu ...?????
Yok hiçde çok deðil isteyenin bir yüzü vermeyen zenci![]()
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
boroboro sana katýlýyorum teþekkürler bunlarý yazdýgýn için çünkü bunlar gerekli ve olmasý gereken þeyler...
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Kültür merkezi yapýldýðýnada boþ kalmamalý orayý cazip olmalý yoksa beton dan ibaret olur.