Ýlçemizin yetiþtirdiði aþýklardan Aþýk ABDÝL vefat etmiþtir. Allah rahmet eylesin...
Ýlçemizin yetiþtirdiði aþýklardan Aþýk ABDÝL vefat etmiþtir. Allah rahmet eylesin...
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
allah rahmet eylesýn. derviþ abi aþýk abdil veterýner necýp alkurtun babasý degýlmý
Evettt..Ayný zamanda Emekli öðretmen Galip ALKURT Hocamýzýnda babasý oluyoru.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Allah rahmet eylesin
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
vay be demek ozan abdil amcada aramýzdan ayrýldý. daha bir kaç gün önce türkülerini dinleyip adýný anmýþtým. allah rahmet eylesin mekaný cennet olsun inþallah
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
aþýk abdil benim yengenim dedesi oluyo allah rahmet eylesin mekaný cennet olsun
Sevgili galip hocamýn babasi abdil amcaya allahtan rahmet yakýnlarýna bassagligi diliyorum.. mekaný cennet olur insallah
Allah rahmet etsin,çok deðerli bir insandý. Þiir okumasý için zaman zaman kürsüye defalarca davet ettiðim unutulmayacak bir þahsiyetti. Allah kendisine cennet nasip etsin.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
hep görürdüm Abdil amcayý ... babamýn arkadaþýydý...Rabbim rahmet eylesin mekaný cennet olsun...nizipin nadir aþýklarýndan biriydi
Hepimiz asli vatanýmýza bir gün döneceðiz. Abdil amcaya allahtan rahmet diliyorum.
Abdil amca, Aþýk Veyselle konuþmuþ deðerli ozanýmýzdýr. Zaten Abdil amcanýn seside týpký Aþýk Veyseli andýrýr. Onun güzel þiir kitabý olan Dert Heybesi vardýr okumanýzý tavsiye ederim. Buradan Galip hocama baþ saðlýðý diliyorum. Allah mekanýný cennet etsin...
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Allah rahmet etsin..
Ýþte tanýþamadan konuþamadan aramýzdan ayrýlan bir deðerimiz daha, dünya iþleri bizi topraðýmýzdan topraðýmýzýn insanlarýndan uzaklaþtýrdý, bu deðerli insanla tanýþmak onu dinlemek bana nasip olmadý üzgünüp, topraðý bol olsun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE