nizip için herþeye varým.diyen baþkaný NÝZÝP VATANDAÞI EMEGÝNÝ ÝNKAR ETMEMELÝ.HATTA ONU HER KONUDA DESTEKLEMELÝ ONUN ESERLERÝ HALKA KENDÝLERÝ ANLATMALI.
nizip için herþeye varým.diyen baþkaný NÝZÝP VATANDAÞI EMEGÝNÝ ÝNKAR ETMEMELÝ.HATTA ONU HER KONUDA DESTEKLEMELÝ ONUN ESERLERÝ HALKA KENDÝLERÝ ANLATMALI.
abiciðim sen bu övgüyü yazmiþsin baþkanýmýzý inþallah hizmetine titizliðini inkar etmeyiz yazmýþsýn iyi güzel belediyemiz iyi çalýþýyor, amaki benim evimin önünü bir ay önce kazdýlar su patlagi vardý yaptýk ama daha asfaltý yapýlmadý evimiz mustakil ev oldugu için tam odanýn duvar arkasý çukur çukurdan da evin temeline su sýzýyor inþallah evimiz çökmez çökeersede belediyemize rahmet mi okuyayim beddua mi ederim siz söyleyin bari ne diyelim acaba evimiz ara sokakta diyemi inþallah mesajýmý görevliler dikkate alýr yayýnlar adres hafýzpaþa mahallesi, þemikli sokak, no 29
Konu SEVER 27 tarafýndan (13.12.08 Saat 22:57 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: eksik yazýlým
açýlmýþ kanalizasyon çukuru kapanmamýþ bu temizlik olamaz nizipli bu hizmeti haketmiyor baþkanýmýz reklamý býrakmalý belediye hizmeti yapmalý
Arkadaþlar þikayet ediyorsunuz ancak nereyi ediyorsunuz adres verin. burayý okuyan yetkililer gereðeni yapar zaten. daha öncede bir kaç gözden kaçan yer olmuþtu yetkiller site araçýlýðý ile gereðeni yaptý.
selamlar.
Bu konu ne amaçla açýlmýþ anlayamadým... eger sorunlar bildirilecekse konu baslýðý bu olmamalýydý..
simdi yorum yazacaðým bazýlarý yine hoplayacak.. neyse alakasiz seyler icin konu acilmamasi taraftariyim..
sevgili sever27 kardesim sanirim beni yanlis anladiniz konuyu acan siz degilsiniz.. elbette sorunlarini yazabilirsin ve sana sonuna kadar destek veriyorum insallahta cözüm üretilir. benim dikkat cekmek istedigim konu basligiydi.. eger konu basligina tekrar bakarsan anlarsýn ne demek istedigimi.