Rabbimin affýna , merhametine mazhar olur Ýnþaallah.
Allah rahmet eðlesin. Ruhu þad olsun.
bireysel emekli, sadece üye...
Ruhun þad,mekanýn cennet olsun...
Allah yakýnlarýna sabýr versin...
Hayri Murat Bakýrcý
Vay kardeþim vay dostum benim demek sende gittin azrailin peþine.mýçey kardaþým hala inanmýyorum öldüðüne.haberi bu gece ankarada aldým.yýkýldým.bende 17 gündür burdayým babam ameliyat oldu.þuan topralanmaya çalýþýrken senin þehit haberin yýktý beni kardaþ.yani bir daha senle birlikte osmanlý parkýnda hacý amcayla kafa bulamýcaz.lise günlerindeki gibi ataride siðara içemicez.geceleri alýp çekirdeðimizi volta atamýcaz öylemi.çok zamansýz üzdün bizi kardaþ çok zamansýz.sen ölmedin kardaþþ kalbimde yaþýcaksýn.sen benim kankam mýçey olarak kalbimde kalacaksýn.keþke þaka olsaydý kardaþþ.þuan nizipte olamadýgýma öyle piþmanýmki. .kendimden bi parça kaybetim.Krdaþþþ.güle güle kardas güle güle.allah rahmet eylesin ....MEKANIN CENNET OLSUN MUSTAFAM
Konu alfonsoo tarafýndan (31.03.09 Saat 20:44 ) deðiþtirilmiþtir.
azrail senide bu yaþta buldu kardes daha derby macýnda karsýlastýk 1 ay olmadý ne bilebilirimki bu son konusmamýz aklýmdakileri aktaramýyorum tek diyeceðim allahým sana bol rahmet kalanlara bol sabýr versin ......
gokhan kardes cenaze bu aksam
(12/12/2008) gelecekti hava alanýna
ölen arkadasýmýza ALLAH,tan rahmet eylesin mekaný cennet olsun ailesýne de sabýrlar diliyorum.kýbrýs ta sehýt olmus yanlýs anlamadýysam eger rum sýnýrýndaysa karakollarý normaldýr bu olaylar rumlar fýrsat buldukca turklerý vurmaya calýsýrlar ama bý bordo berelý sýnýrda nobet tuttugunda da korkudan ne yapacaklarýný sasýran bý mýllet bunlar bunu rumlardan beklerým ama adlý týp raporunu belýrleyecek vede gorecegýz olum sebebýný gercekten cok zorya býlýrým arkadas acýsýný benýmde bý arkadasýmý vurdular nizipte ölduruldu allah kýmsenýn basýna bela vermesin.tekrardan nizplilerin baþý sagolsun
![]()
Vurulup tertemiz alnýndan uzanmýþ yatýyor
Bir hilal uðruna Yarab ne güneþler batýyor
Ey bu topraklar için topraða düþmüþ asker
Gökten ecdad inerek öpse o pak alný deðer
Ne büyüksün ki kanýn kurtarýyor tevhidi
Bedrin aslanlarý ancak bu kadar þanlý idi
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsýn
Gömelim seni tarihe desem sýðmazsýn
Ey þehit oðlu þehit isteme benden makber
Sana kucaðým açmýþ duruyor Peygamber
þehidimizin mekaný cennet olsun ahllah rahmet eylesinn allah ailesine sabýr versin
Konu mustafasahin tarafýndan (12.12.08 Saat 22:08 ) deðiþtirilmiþtir.
Ailece tanýdðým çok deðerli bir ailenin evladý idi..Rabbim rahmet eylesin..Kalanlarýna sabýr versin inþ.
Çok acý bir olay,umarým Rabbim cennet nasip eder kendisine,ayrýca sitemiz üyelerinden birisi olmasý acýmýzý ikiye katlamýþtýr. Çok üzgünüz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Þehid birkaç dakikaya kadar evinde olacak.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Rabbimden þehidimiz için rahmet ve yakýnlarýna sabýr diliyorum. Bu vatanýn her taþý size helal olsun ...(gazi ve þehitlerimiz)
Rabbim rahmet ve maðfiret etsin...
Merhuma Allahtan rahmet kederli ailesi ve sitemiz üyelerine sabr-ý cemiller diliyorum.
Allah rahmet etsin kalanlarada sabýr versin rabbim
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM