Ha bu arada bizden sadece 1 ay önce üye olmuþþun boþuna hava atma (yukarýdaki ile ayný kiþiyim sadece kullanýcý adýmý deðiþtirdim)
Ha bu arada bizden sadece 1 ay önce üye olmuþþun boþuna hava atma (yukarýdaki ile ayný kiþiyim sadece kullanýcý adýmý deðiþtirdim)
mehmetenes27@yahoo.com.tr
Neyse sanýrým gereksiz bir taþtýþmaya doðru sürükleniyor bu konuda diðer konularda olduðu gibi.Neden insanlarýn düþüncelerine saygý göstermek bu kadar zor.Ben kendi fikrimi beyan ettim sana uyar uymaz o senin bileceðin þey ama öyle ortaya kara murat gibi elinde kýlýçla atlamanýnda gereði yok.Bir hamalýn iþi hamallýk terzinin iþi terzilik kasapýn iþi kasaplýk tedaþýn iþide elektirik.O yüzden diyorum vatandaþ neden ispiyoncu duruma düþsün ki.Elinizde devletin vermiþ olduðu yetki var buyrun yakalayýn.
Ahmet bey büyüklerin bir sözü var.Der ki; "Ya bilenle tartýþýn,Ya bilmeyenle. Yarý bilip yarý bilmeyenle tartýþmayýn "diye. çünkü hiç bir koþulda anlamayacaktýr.
Arkadaþlar biraz daha ýlýmlý olursak, birbirimizi anlayabiliriz. Unutmayýn ki herkes bizim düþündüðümüz gibi düþünmek zorunda deðil. Lütfen yazdýklarýnýzý baþkalarýnýnda okuduðunu ve sizlerin fikirlerinizden etkilendiklerini unutmayýn.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Geçen hafta Þanlýurfa'da þirket müdürleri toplantýsý vardý sayýn genel müdürümüz tedaþ'ýn yýllýk kayýp kaçak oranlarýný açýkladý ÝYÝ OKUYUN BUNU TV LER BAS BAS BAÐIRDI YILLIK KAÇAK 1 MÝLYAR DOLAR þimdi gidin ya bilenle yada bilmeyenle tartýþýn, bizim gibi tedaþta çalýþýp yarý bilip yarý bilmeyenle deðil.
Sonra kaçak kullananý tedaþa bildirmek ispiyonculuk olamaz bence bu bir vatandaþlýk görevidir.
Ödeyebileceðimiz bir parayý ödemiyorsak o zaman þikayet durumu ve ceza durmu doðar.
Yazdýklarýmýn özü bu cümle
Sevgili mahmut seni hepimiz anlýyoruz.
Þahsýn baþ tacý.
Ama Elektrik te ***** sapan bir hesaplama usulu var.
Güneydoðu insanýn gelir düzeyi ne canýmýn içi
Niye kýzýyorsun
Osman Demir Istanbul
Evet felsefa abi seninde dediðin gibi sözün özü bu.Mademki ortada bir fazladan sarfiyat var ve þehre giren elektrik ile kullanan elektrik arasýnda fark var vede bu farký kaçak kullanmayan benim gibi insanlar ödüyorsa devletin resmi kurumlarýnýn birþey yapmasý gerekmiyormu.Tedaþ benim hakkýmý korumak zorunda deðilmi.Ha gerçi tedaþýn kaybetmiþ olduðu birþey yok nede olsa parasýný bir þekilde kaçak kullanmayanlardan alýyor.Neyse bu konu hakkýnda söyleyeceklerim bu kadar.
Sevgili arkadaþlar konuya kendimizi herhalde biraz fazla kaptýrdýk, birbirimizi gereksiz ithamlarla suçlamayalým.Yani Nizip'te bende 24 yýl yaþadým durumun ne olduðunu az çok biliyorum.Aslýnda kimse suya sabuna dokunmak istemiyor herhalde, Tedaþ resmi bir kurum hükümet bir karar alýr kanun çýkarýr memurda uygular yani hiç kimse o tarafýna bakmýyor.
Birde nüfus yoðunluðu abone sayýsýnýn fazla buna mukabil kaçak kontrolü yapacak teknik eleman sayýsý bunlar hep birbiriyle baðlantýlý. Benimde bu konudaki son sözlerim bu.( LÜTFEN HAKKINIZI HELAL EDÝN)
Öncelikle Hakkým varsa helal olsun senden de bize helal olur umarýým.
Aslýnda kimse kimseyi suçlama içerisinde deðildi Mahmut kardeþ sadece biz birimizi bazý noktalarda anlamadýk daha doðrusu derdimizi anlatamadýk.Tabiki baþkalarý senin kurumun içinde bulunan durumlarý bilmez eksikliði veya noksanlýðý.Aslýnda hepimiz haklýyýz hepimiz bu ülke için birþeyler yapma gayreti içerisindeyiz ve bunun vermiþ olduðu psikoloji ile ne yaptýðýmýzý ne söylediðimizi bilmiyoruz.Her kurumda yanlýþlýk yokmu elbette var her insanda olduðu gibi önemli olan bunu düzelte bilmek veya anlaya bilmek.
Böyle bir tartýþma olmasaydý belkide isimleriniz aklýmda kalmazdý bu vesileyle isimleriniz hep aklýmda olacak.
Güzel dostluklar kavgayla baþlarmýþ.Zaten kimsede bir hakkým yok ama yinede hakkýmý herkese helal ettim.
Sevgiyle kalýn selam ve dua ile.
(Sevgili admin buna da bir mesaj yazarsýn artýk)
Birbirimizi görmeden birbirimize ýsýnýyoruz Mahmut kardeþim. Bana diyecek söz býrakmamýþsýn, hepsini o güzel gönlünden satýrlara dökmüþsün. Seninde buyurduðun gibi en saðlam dostluklar kavgalarla baþlarmýþ.
0342 5171254
Sevgili Admin aslýnda beni hatýrlýyor olmalýsýn Hacýbekirleri biliyorsundur. Rahmetli babanlarla komþu idiler sende halen orada oturuyorsan bizde seninle eski komþuyduk annem hacýbekir Hüseyinin kýzý yani o apartman dedemlerindi ve bizde Bursaya gelmeden o apartmanda oturuyorduk. Çocukluðumuzda o sokakta beraber oynamýþlýðýmýz var aslýnda hafýzaný biraz zorlarsan çýkarabilirsin.
Mahmut, Ömer'le çok iyi dostluðumuz vardý. Seni hatýrladým tabi. Az top oynamadýk öndeki meydanda![]()
0342 5171254
tabý artýk sayaclarda dýþarý taþýnýyo býrazýk kacak kullanmak zor