ben özlem demirbilek.
ben özlem demirbilek.
mrb özlem ben cennet 2000 mezunuyum
seni tanýyorum fatoþ özlemdi deðilmi yanlýþ hatýrlamýyorsam
Cennet DAÐHAN,9. sýnýfý birlikte okumuþtuk.Senin Karlý Kayýn Ormanýnda isimli þarkýyý söyleyiþini hatýrlýyorum.Çok da akýcý bir Türkçen vardý.Sonra sayýsal sýnýfa geçtin.Zeki bir kýzdýn.Beni hatýrlamana sevindim.Þu an neler yapýyorsun?
merhaba özlemcim ben miray gümüþ bende 2000 sayýsal mezunuyum 9. sýnýfý birlikte okumustuk nasýlsýn neler yapýyosun su an......
hýým.isim neydi?
miraycým hatýrladým seni.ben urfa da türkçe öðretmenliði yapýyorum.sen neler yapýyorsun?
slm arkadaslar bende 2000 mezunuyum adim ahmaet kuscu suan almanyada bulunmaktayim.bende almanyada sitenizi takip ediyorum nizip lisesi ismini almak icin elimden gelen maddi manevi destegi vermeye hazirim sizlere hepinize hayatiniz boyunca basarilar dilerim insallah bir gun nizip lisesi mezinlari gecesinde bulusmak dilegiyle hosca kalin.
hani nerde bu nizip lisesinin 2000yili mezunlari hani nerde nerde o eski arkadaslik hepinizi buraya bekliyorum.ahmet kuscu 11
Arkadaþlar lise yýllarI bi insanýn yaþamýnda çok özel bi yer kaplýyor.kalýcý hatýralarý içerisinde barýndýrýyor.
nizip lisesinden mezun olduðumuzdan dolayý çok þanslýyýz arkadaþlar bende muþta matematik öðretmeniyim ve bildiðim kadarýyla türkiyenin birçok yerinde çalýþan ayný dönem arkadaþlarýmýz var onlarýda bekliyoruz
Arkadaþlar mRb Nasýlsýnsýnýz hayat Nasýl Gidiyor bEn Mehmet Emin TAÞDEMÝR eA Sýnýfýndan
merhaba m.emin.hangi sýnýfta olduðun net görünmüyor.
cennet,özlem,miray,m.emin taþdemir hepinizi hatýrlýyorum selam hepinize