Birdahaki toplantý ne zaman. Bu resimlerden sonra iple çekeceðim.
Birdahaki toplantý ne zaman. Bu resimlerden sonra iple çekeceðim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
nizipli hemþerilerimin mübarek kurban bayramýný en içten dileklerimle kutlar islam alemine hayýrlara vesile olmasýný dilerim muhittin özerol
sevgili arkadaþlar
resimleri görünce gelmediðime inanýn piþman oldum ama ölmezsek inþ. bir daha ki seferlerde buluþmak üzere hepinize selamlar saygýlar mehmet taþdemir
Toplantý 15 günde bir cumartesi günleri yapýlýyor.Bu yaptýgýmýz toplantýnýn aslýnda bayramdan önceki cumartesi günü yapýlmasý gerekiyordu fakat bayram yakýn olduðu için bayramlaþma ve çið köfte partisi beraber yapýldý.Bir sonraki toplantý haftayamý yapýlacak yoksa daha sonraki haftamý admin bilgilendirrise iyi olur.
27 Aralýk C.tesi Ýnþaallah
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
cenaze dolasýyla katýlamadýðým için özür dilerim arkadaþlar umarým beklentilerinizin üzerinde olmuþtur inþaallah bir dahaki sefere daha güzel bir organizasyona öncülük ederiz hepinizin yüreðine saðlýk bu dostluklar umarým hiç bozulmaz herkese selamlar
ahmet budak kardeþime selamlar ben o çok iyi tanýr ben aydýn www.special27_1979@hotmail.com. adresime özel mesaj atabilirse sevinirim
derviþ abiyi yormayalým bence artýk.
etkinliði alan 2 arkadaþtan biri evinde yapsýn yada bir taziye evi ayarlayalým.
5. ben evimde yapabilirim eðer alacak biri olmazsa.
Dostlar,
Aranýzda olamamanýn verdiði üzüntüyle her þey gönlünüzce olsun,
Selamlar Saygýlar
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
harbiden gece çokgüzel oldu sponsor olan üyelerimize teþekkür ediyor bu ortamý oluþmasýný saðlayan admine de özel olarak teþekkürlerimi sunmak isterim...