çok güzel geçmiþe benziyor.Ramazan beyde oralara gelmiþ.Biz gelemedik.Birdahaki bayrama
nizip.com çiðköfte gecesine teþrif eden tüm üyelere ve misafirlere ve özellikle sponsor arkadaþlar ; Zeynal Küçük ile Mehmet Karakaþ beyfendilere,site adýna çok teþekkür ediyoruz. Ayrýca beni çiðköfte yoðurmaktan kurtaranemekli öðretmen Aziz hocamýzada ayrýca teþekkürü borç biliriz.
Gerçekten güzel bir gece oldu,gecenin yanýsýra ilk defa gördüðümüz üyelerimizle tanýþmakta iþin en güzel tarafý olarak bu geceye adýný yazdýrmýþtýr.
Daha güzel programlarda buluþmak dileðiyle...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
daha bir çok fotoðraf var ama artýk içlerinden seçiip atmakta zorlanýyorum
zamanla atarýz umarým![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Bu gecemizde tüm gecelerimizdeki gibi yeni dostluklar güzel sohbetlerle doluydu.
vekilimiz mehmet sarý, belediye baþkanýmýzýn katýlýmýyla gecemiz daha bir hoþ oldu.
ayrýca bu gecede yeni tanýdýðýmýz Yalnýz kurt abimizle tanýþmak bana onur verdi.
Ýnþallah bir nar ekþisiyle baþlayan bu gecelerimiz hep baki olur...
Ayrýca gecemiz 2 gibi bitti saðolsun Belediye baþkanýmýzýn o güzel muhabbetine doyum olmadý. Bazý arkadaþlarýmýz belki hanýmlarýndan dayak yemiþ olabilir onlara da burdan geçmiþ olsun diyorum
selamlar.
Hele mekan parasýný boþverin, 260 tane çay içmiþsiniz yaw...Ayýp olmasýn bundan sonra herkes adam baþý 2ytl versin çýksýn,yada biri aranýzda toplasýn..Herþey dahil 2 ytl yi çok görmezsiniz herhalde.![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
yaw abi o ortamda paranýn lafýmý olurçaylarda senden olsun
![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok