...........
...........
Konu dilruba tarafýndan (17.08.09 Saat 16:17 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ...!
Bir anne Asla Çoçuðu için kötü olaný yapmaz. Siz büyürken hiç ailenizden dayak yemediniz mi. Ne deðiþti. Yemeseniz Neyiniz Deðiþik olurdu.
Saçma Sapan Bir konu!
SIKINTI YARATMA...!
ben de bý kaç defa þahit oldum..cocuk düþüyor..kaldýrýyor bide tokat..hani bakamýyorsan yapma..cocuk dogurmakla anne baba olunmuyor....
Hakan kardeþim sanýrým okuduðunuzu pek anlamamýþsýnýz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ne yazýkki bu tür manzaralarla sýk sýk karþýlaþýyoruz ....
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
..............
Konu dilruba tarafýndan (17.08.09 Saat 16:17 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: .......!
Allah'a þükür bu yasýma kadar annemdende babamdanda bi fiske tokat yemedim ve siddetin her türüne karsýyým o kiþinin anneliðindende süphe duyarým hadi çocuk bi hata yaparda caydýrýcý olsun die bi tokat atar ki bunada karsýyým ama hadi öyle olsun diyelim.. sen git düsen çocuga sanki bi kusuru varmýs gibi bide vur yok öyle yani.. burdan bütün annelere babalara sunu cok acýk söylüyebilirimki eger bakamýycaksanýz iyi sekilde egitimini veremeyecekseniz gereken ilgiyi alakayý gösteremiyecekseniz çocuk yapmayýn sadece sadece dünyaya getirmek deðil annelik babalýk.. dilruba arkadasýmýzýn böyle bi konu acmýs olmasýndan dolayý kendisine tesekkür ediyorum hakan bey sizede bikaç kelime söylemeden gecemiycem konuyu sacma buluyo olabilirsiniz ki bana göre sacma ve gereksiz olan biþi varsa bu acýlan konunun içeriði deðil o annenin tutumudur, ben olaylara asla yüzeysel bakmam böyle olaylarýn detaylarýna indiðiniz zaman karsýnýza inanýlmaz boyutlarda sonuclar cýkýyo ailesinden siddet görmüþ yada sevgisiz bi ortamda büyümüþ çocuklarýn hemen hemen tamamýna bakýn eriþkin dönemlerinde hep ya hata yapmaya ya suc iþlemeye daha meyillidirler artý o sekilde bi ailede yetiþtikleri için siddeti dogal bi eylem olarak kabul edip ileriki yaslarýnda eslerine cocuklaýna çok rahat uygulamaktadýrlar... biliyorum baya lafý uzatmýsým ama çok kýzýyorum böyle seylere elimde deðil.. tv lerde hemen hemen her zaman izliyoruz adamýn yiyecek ekmeði yok en az 10 tane cocugu var neyine güvenip yapýyolar o kadar cocuklarý anlamýs deilim ne haklarý var onlarýda bu kaosun içine sürüklemeye.. aslýnda yasak gelcek durumu olmyan 2 den fazla çocuk yapamaz diye.. ahh o günleride görürüz insallah bi söz varya kimi bilir bulamaz kimide bulur bilemez diye buraya cuk oturuyo iþte...