Helal olsun vallaha konuyu tutup bar pavyona getirmiþsiniz, ne alakasý var konuyla, yatýrýmlar yapýlýp Nizip'e turist gelmeye baþladýðýnda bar, disko gibi yerlere ihtiyaç olursa hayýr yapamayýz Nizip bunu kaldýrmazmý diyeceðiz.
Helal olsun vallaha konuyu tutup bar pavyona getirmiþsiniz, ne alakasý var konuyla, yatýrýmlar yapýlýp Nizip'e turist gelmeye baþladýðýnda bar, disko gibi yerlere ihtiyaç olursa hayýr yapamayýz Nizip bunu kaldýrmazmý diyeceðiz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
abi hele o turistler bi geleydide bar falan sonra düþünülür![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Kaçýnýlmaz son Nizip eninde sonunda turistik bir ilçe olmak zorunda, Zeugma olduðu sürece bu bir gerçek.
Kaçýnýlmaz son Nizip eninde sonunda turistik bir ilçe olmak zorunda, Zeugma olduðu sürece bu bir gerçek
abi güzel düþünüyorsun ama adamlar zeugmayý yagmalayýp talan ettiler. yetmiyormuþ gibi birde çýkan tarihi eserleri gazi antepe götürüp orada sergilediler.
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Herkes rahat olsun eninde sonunda herþey ait olduðu yere geri döner , kürkçü dükkaný misali. Nizipte eninde sonunda zeugma sayesinde turizmle tanýþacak.
kimisi kafe yok diyor kimisi eglence yeri yok diyor arkadaþlar topyekün kalkýnma olmadýktan sonra sýzin bu istediginiz yerler olsa kaç kiþi gider insanlara önce iþ aþ sonra gerisigelir nizipbimiz gibi hiç bir yer yok hele insaný biri bin kiþieder oda topraðýnýn özelliginden olsa gerek aç insan ne eglene bilir nede gülebilir insan kendini aþmadýkça hiç birþeye gereksinim duymaz saygýlarýmla
sayýn muslum abi ben pavyon demedým bar acýlýrsa yarýn oburursu gun dýskoda acýlýcaktýr bu kaçýnýlmaz bý gercektýr.bar acýlacaksa eger karsý degýlým tabý buna ama sýmdýlýk ýyý bý yatýrým degýl bence bunu soylemek ýstedým sanýrým yanlýs anlasýldým.saygýlarýmla
nizip i mizi cennet yapýyorlar tabi bunun kýymetini halkýmýz bilmiyor saðolsunlar
bu musluklara lambalara zarar veren mahluklarýn ruh halini merak etmiþimdir...
bütün nizipli hemþerilerimin kurban bayramýný kutlar hahýrlara vesile olmasýný allahtan niyaz ederim antalyadan saygýlar
Nizip hakikaten bir çok yerden çok daha güzeldir. Ben 55'e yakýn il 250'ye yakýn ilçe gezdim ondan biliyorum
Üniversite açýlsýn Nizip çok deðiþecek,dahada güzel bir ilçe olacak çünkü herkes kendisine çeki düzen verecek.
Þimdi burdan diyecegim þey memleket güzel ama yaþanýlanlar o kadar degil.. sosyal falýyet yok diyen arkadaþlarada katýlýyorum... hersey bir osmanlý parký degil. Ama sorun nerde onu bulmak gerek sonucta milettin de vazifeleri var ama en büyük vazife belediyede, insanlarý sadece bir parkla yetindirmeye çalýþýyorlar... sosyal ve kültürel hiç bir etkinlik yok.. ama yinede herþey gençlerin elinde inþallah güzel günleri hepberaber görecegiz.