bakým yapýlýrsa boya sýva gibi nizibe gelenler dahada çok olur
bakým yapýlýrsa boya sýva gibi nizibe gelenler dahada çok olur
evet doðru söylüyorsunuz ama sizce bunu yapmak mümkünmü veya akýl alcak biþeymi bizi nizipi boyamak hadi bi mahalle olsa ttamamda burda nizipden bahsediyosunuz kardeslerim abilerim size akýllýmý geliyor bu fikir veya olacakmý sizce imkaný yoq. aha istenilse yapýlýr ama o eziyete ve harcanacak paraya deðmez. bundan daha güsel þeyler var önce buunlarýn yapýlmasý veya onarýlmasý
sizce daha mantýklý deðilmi mesela nizipde kazalarýn önlenmesi gibi örnek pastanesinin yan tarafýndaki lise caddesi sizce cok teklikeli deðilmi önce orayý ve onun gibi caddelerin düzeltilmesi lazým diye düþünüyorum... saygýlar
bencede öyle lise caddesi çok tehlikeli önce oranýn düzeltilmesi lazým ve birde ördek pastanesi önündeki trafik ýþýklarýda yanmýyor bunlarýnda çalýþtýrýlmasý lazým...
iþ ewlerin boyanýp badana yapýlmasýyla bitmiyor ki eðer niizp i reklam yapmak iþstiyorsak önce kendimize biraz düzen verelim çöplerimizi çöp kontaynerine atalým önce çevremizi temiz tutalým kapýnýn önüne çuval çuval çöp býrakmýyalým hemen hemen her köþede bir çöp konteyneri var dýþ cephe boyamak la memlket güzelleþmez önce düzen sonra boya badana...
Hayri Murat Bakýrcý
Ýyide kardeþim artýk bi yerlerden baþlanmalý, çöple dýþ sývanýn ne alakasý ver senin evinin dýþýda sývasýz galiba, nizipte ben çok fazla çöp sorunu olduðunu sanmýyorum, belediye bu konuda çalýþýyor, sadece sokaklarýn biraz daha dikkatli temizlenmesi ve daha önemlisi gýda üzerine çalýþan iþ yerlerinin denetlenmesi gerekiyor, sinek çok fazla bu da temizlik olmadýðýndan bunun dýþýnda ben sokaklara çöp ataný pek görmedim, herkes üstüne düþeni yapmalý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
beným dusuncem ýlk once agaçlandýrmak nizip,i ondan sonra cevre duzenlemesý evlerýn boyasýna gelýnce avrupa da beledýyenýn belýrledýgý renkler var onun harýcýnde baska bý renk kullanýlmýyor.bence nizipte de ayný sey olmasý lazým herkes kafasýna gore boyuyor evýný sarý larcivet yesýl bunasýl zevtýr allahýnýzý seversenýz bence bunlarda goruntu kýrlýlýgý.saygýlarýmla
Konu ökkes27 tarafýndan (09.12.08 Saat 10:39 ) deðiþtirilmiþtir.
ben muslum abiye katiliyorum herkes ustune duseni yapsa problemin kalmayacagini zannediyorum. yinede iyi bir fikir be kardes hersey yesil nizip icin degilmi.engin
þu taþhane caddesininde yol ve kaldýrým düzenlemeleri yapýlýrsa seviniriz
cumhurýyet mahallesý trafiðe kapatýlmalý..kilit taþý olmalý..süs havuzlarý olmalý...agaclandýrma ýsýklandýrma olmalý..
Konu hayri murat bakýrcý tarafýndan (16.01.09 Saat 16:54 ) deðiþtirilmiþtir.
Hayri Murat Bakýrcý