sayýn baþkaným nasýl olsa bayramda et çoksa sizde bir kabap partisi verseniz
sayýn baþkaným nasýl olsa bayramda et çoksa sizde bir kabap partisi verseniz
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
sevgili admin kardeþim,gönderdiðiniz daveti okudum.þimdiden sizlere afiyet olsun.o kadar çok isterdim ki nizip te olmayý ve sizlerle birlikte olmayý.kasým ayý gelecektim,ama bir türlü fýrsat olmadý,aralýk ta bayram seyran... ocak ta kýsmetse geleceðim,önceden haber veririm bizede çið köfte yaparsýnýz inþallah.HEPÝNÝZE HAYIRLI BAYRAMLAR,selam ve saygýlarýmla.
slm saygýdeger nýzýp com uyelerý oncelýkle boyle býr organizasyonu ayarlaayan kýsýye tesekkur edýyorum iþallah gelmeye calýsacagým saygý ve sevgýlerým le ATÝLLA ÇÝÇEK NÝZÝP...
BeNi KaYbEtMeYi SeÇeNi BeN kAzAnMaK ÝçÝn UgRaÞmAm...???
her seferký gýbý guzel bý organýzasyon olmasý dýlegýyle...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Size afiyet olsun ben bu bayramda Bulgaristan dayim![]()
Eyvallah !!!
Herkesin bayramý þimdiden kutlu olsun.....
Ýnþallah bayramýn 3. günü gelmeye çalýþacaðým...
inþaallah bayramýn 3.günü bir aksilik olmazsaordayým þimdiden herkesin bayramýný kutlarým.ayrýca bendeurfada nizipliler gecesi düzenlemeyi düþünüyorum zamaný ve yeriayarlarsam ve sizlerin desteginive onayýný alýrsam sizleride orya bekliyorum allaha emanet olun![]()
allah razý olsun boyle býr organizeyi dusunenlere malum gurbetteyiz afýyet olsun sýzlere . cumalý doya doya ye kardesim yerime ben gelirsem culluðumu yerim senýn yerine![]()
öncelikle mübarek kurban bayramýnýzý en içten dileklerimle kutlarým.
davetiniz için teþekkür ederim ama maalesef nizipte deðilim kocaelide ikamet ediyorum inþallah baþka sohbetlerinize katýlmak umuduyla.
iyi bayramlar iyi eðlenceler
Gelmek isterdim ama görevim dolayýsýyla bu mümkün deðil bu etkinliði düzenleyen herkese izmirden teþekkürler. Bayramýnýz kutlu olsun.
öncelikle nizipli hemþerilerimin kurban bayramýný en içten sevgilerim le kutluyorum. ben sanslýyým arkadaslar bu gün nizipe geldim kurban bayramý dolayýsýyla bu tip etkinliklerede ilk defa katýlmýþ olacagým ayný zaman da uye arkadaslar la biraz da olsa tanýsma fýrsatým olucak belki þimdiden emegi gecen arkadaslarýma tskr ederimn
ok saol admin abicim ayný zaman da bayramýnýzý burdan kutlar ellerinizden öperim
nizip olsaydým mutlaka gelýrdým ama kýsmet degilmis![]()
RadyoNizip.net
Nizip Vazgecilmez Ýlcesi
Mahmut Sögüt
Bayrama denk gelmesi iyi oldu Et bol nasýlsa köfte çok olur.Katýlýmda inþallah çok olacak gibi.
Ayrýca Milletvekilimiz Mehmet SARI ve Belediye Baþkanýmýz Hacý Fevzi AKDOÐAN'da geceye katýlacaklar. Bayram münasebetiyle Nizip'te olmalarý fýrsatýný deðerlendirip Nizip com üyeleriyle beraber olmak istemelerinden dolayý teþekkür ederiz.
Konu alakus tarafýndan (10.12.08 Saat 10:54 ) deðiþtirilmiþtir.
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.