huzeyfeciðim bunda benim suçuk yok adamlar huzoþ diyorlar kýrdýksa hakkýný helal et çok özür dilerim
huzeyfeciðim bunda benim suçuk yok adamlar huzoþ diyorlar kýrdýksa hakkýný helal et çok özür dilerim
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Yok fatih abisi yok...huzeyfe kýzmaz öyle,
yani kýzacak olsa herkesten önce bana kýzar dimi yani...
ama benim gibide abiyi nerden bulacak, kendisine emzikti, biberondu, hatta ultraprimaMaxi bile aldým yani... bideeee cicibebe.... huzeyfe sever :-))
http://images.google.com.tr/images?q...gN3Wh1DDlElSM:ay caným benim ne de þirin... bak fatih abisi...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
YALNIZ YAN GÖZLE BAKIYOR SANA AVURTLARIDA ÞÝÞMÝÞ SANAMI ÞÝÞÝNÝYOR YOKSA BEKARLIÐINAMI SELAMLAR
HUZEYFE TEÞEKKÜRLER....SEN BU GEYÝK MUHABBETÝN BAÞINA GEÇMEKLE ÝYÝ ETTÝN HA...
SAKIN YAGCILIK YAPTIGIMI DÜÞÜNMEYÝN))))
))
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
alýntý:
"quote" asi ve mavi demiþki:
HUZEYFE TEÞEKKÜRLER....SEN BU GEYÝK MUHABBETÝN BAÞINA GEÇMEKLE ÝYÝ ETTÝN HA...
SAKIN YAGCILIK YAPTIGIMI DÜÞÜNMEYÝN))))
))
Yok canýýýýýmm, hiç senin yaðcýlýk yaptýðýný düþünürmüyüz...
Adminim siteyi durdur yaðcýlarda inecek var :-))
Edited by - metal on 09.08.2006 23:57:00
Ya Olduðun Gibi Görün...
http://images.google.com.tr/images?q=tbn:QNfzj9vFhh_tgM:i1.trekearth.com/photos/40276/pala-2.jpg[/IMG] Büyüdüðümde böyle olacam ve Metal elementine ,Fsoyarik abime ve 72'lik Nizip abime bi uçacam,bi uçacam.... O zaman Huzeyfeyi tanýyacaklar.... Haaa bide Erareng ve Akhenatona....
Týrstýnýz dimiiiiiiiiiiiiii....?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
huzeyeciðim bu benim çankýrýda çektirdiðim resim sen nerden buldun benim resmimi
ha sonra bize nasýl uçacaksýn senin kanatlarýn kesimedimi.senin canýn sðolsun bu taraflara yolun düþerse seni krallar pardon damat adayý olarak gezdireceðim.ancak eski usulle selamlar
Fatih abi, huzeyfenin gösterdiði resim, huzeyfenin ancak 70 yýl sonraki haali. o yaþtan sonrada artýk istesede uçamaz,
bi de fatih abisi huzeyfeyi gezdirirken parka götürmeyi unutma ancak yaþýtýný orda bulur gelin adayý olarak...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Huseyfeeee..Fazla uçma kanadýný kopartýp avcuna verirler sonra gelir ayaklarýma kapanýrsýn kanatlarýmý monte et diye bak...
MADALYALI TEK ÞEHÝR KAHRAMANMARAÞ
Ben Mevlana Deðilim Benim Yanýma Adam Ol Da Gel
yahu huzeyfe bu kadar uçuyorsun amma gönül arýnýn bir yere kona bildiði yok
Huzi yine bana iftira atmýþsýn,benim nerem anlaþýlmaz? Beni tanýyanlar senin dediðinin tam tersini söylerler. Bence büyük bir gaf yaptýn.
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
ee hösso bu resimdeki erkek???
Wýýþþþþ kele mami sen ne deysin... abowww, huzeyfeye bu kadarýna ben bile cesaret edemim...
Ama bak þimdi ben þüphelenmeye baþladým senden, bana öyle geliyor ki sen 2. bir nickle siteye giriyorsun
Ya Olduðun Gibi Görün...
alýntý:
"quote" Huzeyfe demiþki:
http://images.google.com.tr/images?q=tbn:QNfzj9vFhh_tgM:i1.trekearth.com/photos/40276/pala-2.jpg[/IMG] Büyüdüðümde böyle olacam ve Metal elementine ,Fsoyarik abime ve 72'lik Nizip abime bi uçacam,bi uçacam.... O zaman Huzeyfeyi tanýyacaklar.... Haaa bide Erareng ve Akhenatona....
Týrstýnýz dimiiiiiiiiiiiiii....?
bu benim dedemmmmmmmmmmmm............
YAHU BU HUZEFE NE ZAMAN DEDE OLDU METALLLLLLLLLLL ULAÞ KARDEÞÝM