iþallah bayramýn 3 günü akþam orada olurum kimseyi tanýmýyorum ama tanýþýrýz
iþallah bayramýn 3 günü akþam orada olurum kimseyi tanýmýyorum ama tanýþýrýz
çok süper bi organizasyon bence inþallah katýlmak kýsmet olursa... Katýlýrým.
Böyle aktiviteler bence çok iyi dayanýþmayý arttýrýr
ama neyazýkki bende katýlamayacaðým iþimizden dolayý
þimdiden tüm nizipli hemþerilerimin kurban bayramýný en içten dileklerimle kutlarým...
Saygýlarýmla
Portreler baþlýðý altýnda karikatürist Musa Gümüþ'e yer ayýrdýðýnýz için Nizip.com çalýþanlarýna ve Mehmet AKPEK'e çabalarýndan dolayý Teþekkür ederim. Musa beyle görüþmem sonucu www.musagumus.blogspot.com adresinden kendi beyanýyla daha doyurucu bilgi ve karikatür seçimi yapýlabileceðini söyledi. Kendisininde selamýný söyleyeyimde üzerimde kalmasýn. Çok arzulamama raðmen bu bayramda Nizip'e gelemeyeceðim. 3. gün yapýlacak olan eðlentiye katýlamayacaðým ama aklým orda olacak. Katýlacak olan tüm Niziplilere selam ve sevgilerimi iletiyorum
Ýnþ. Müh.-35676
inþaallah bu etkinliðe katýlaçaðým
çið köfteyi yapanda çok önemli
bu sefer daha neþeli geçecek gibi gözüküyor...
Vallaha mehmet arkadaþlarý ac býrakmak istiyorsan bana býraka bilirsin
tüm müslümanlarýn ve en basta nýzýplýlerýmýzýn bayramýný en içten dýleklerýmle kutlar buyuklerýn ellerýnden kucuklerýn gozlerýnden operim saygýlarla
ÝNSAN DÜÞTÜÐÜ ZAMAN DEÐÝL, PES ETTÝÐÝ ZAMAN YANÝLÝR... DOSTUMMMMMMM YENÝLME YEN.
[NZ][/NZ]ben þimdiden degerli nizip halkýmýzýn kurban bayramýný kutlarým vede bu organizasyona emegi gecen arkadaþlara teþekkür edrim, gercektende iyi bir düþünce, gecen partiye iþten dolayý gelemedik ama inþallah bayramda kýsmet olur
Arkadaþlar toplantý günü bana bir alo deyiverin yaa,unutabilirim. Mustafa Bilici,mustafa þahin veya cumali biriniz bana hatýrlatýn yaa llütfeeeen...![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Çok iyi olur.Bende çið köfteyi severim.Nasýl olsa bayramda et çok olur.Bütün arkadaþlarýmýzýn ve nizip'li hemþehrilerimizin Kurban Bayramý mübarek olsun.
Türkiye Muhtarlar Derneði Nizip Þubesi Baþkaný
Ýstasyon Mahallesi Muhtarý
Dede KILIÇ
tel : 0.342 518 23 09
cep: 0 544 518 23 09
0 535 246 64 54