Bencede 2.planda olmalý misafir olarak gelenler görmemeli diye düþünüyorum hani þu vardýr ya içeriði görmek için üye olmalsýnýz..gibi..
Basýn bölümünde ve tartýþmalarýn dozunun arttýðý anda Güncel konulara kaydýrýp, Kasým ve coskun beyin emin ellerinde yürütmek uygundur diye düþünüyorum. ana sayfada yayýnlananlara kýsýtlama ve eþitlik getirmek içinde elimizden geleni yapacaðýz. Tarafsýz ve adil olacaðýmýz konusunda da þüphemiz olmasýn.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bu konuda fikrimi daha önce beyan etmiþtim ama ben bu tür konularýn olmamasý taraftarýyým.
Netice de ne kadar özenli davransakta kalb kýrýlýyor. Hele yerel seçim arefesinde tartýþmalar daha da sertleþecektir.
Taraf olmam adil olmamý engellemeyecektir. Arkadaþlar bu konuda yayýnlayalým diye karar verirlerse saygý duyarým. Elimden geldiði kadar ikili münakaþalarý engellemeye çalýþacaðým. Fakat siz deðerli moderatörlerin de muhakkak mudahil olmasý gerekir. Zira atýlan bir iftara veya yazýlan bir hakaret ki bu her kime yapýlmýþsa tüm yorumcular kýnamalýdýr ki bu yola tevessül edenlerin cesareti kýrýlsýn.
Yukarda da belirtiðim gibi ben karþýyým ama çýkan karara saygý duyarým.
Ben sitede siyasi geliþmelerin yansýtýldýðý ve kývamýnda tartýþýldýðý bir ortamýn oluþmasýný arzu ediyorum bu doðrultuda gerekli teknik düzenlemeleride yaptýðýmýz takdirde sorun olmayacaðý kanaatindeyim.
Deðerli üyelerimiz bu konuda saðduyulu davranacaklardýr ancak yinede kiþisel saldýrý, hakaret, iftira v.b nitelikte yorumlar yapan üyeler olursa, müsamaha gösterilmeyeceðini böylelikle tüm üyelerimize duyurmuþ olalým.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Kasým Bey son noktayý koymuþ, seviyeli bir þekilde yapýlan tartýþmalarda her zaman doðru yol bulunmuþtur, siyasetsiz yaþam insanlarý güdülen birer hayvan yapar, siyaset konuþulmasýnýn sitede yasaklanmamasý gerekiyor ama sizin dediðiniz gibi seviyeli olursa.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
seçim sadece 1 gün...biz 364 gün burdayýz ..kýracak ve üzecek cümleler ve kelýmeler kullanmayalým...