slm admin kardes ben kamil cetintas davetiniz icin tsk ama ben yurt disinda kaliyorum siz hemserilerime afiyet olsun hayirli bayramlar
slm admin kardes ben kamil cetintas davetiniz icin tsk ama ben yurt disinda kaliyorum siz hemserilerime afiyet olsun hayirli bayramlar
kýymetli hemþehrilerim hepinize sonsuz selamlar sevgili mehmet akpek sana da özellikle böyle bir organizyona önderlik ettigin için ayrýca teþekkürler.
mehmet taþdemir hür sanayici iþ adamlarý yönetim kurulu baþkaný
Nizipe gelecek arkadaþlarý mutlaka bekliyoruz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
nizipte olsaydým mutlaka gelirdim ama malesef nizipte deðilim bir dahaki partilerinize inþallah güzel olur böyle kaynaþmalý partiler afiyet olsun katýlma fýrsatý bulan herkese tertip ve düzenleme yapanlara teþekürler
SELAMLAR HEMSERILERIM,DUZENLEMIS OLDUGUNUZ BU GUZEL ORTAMDAN DOLAYI TESEKKURLERIMI SUNUYORUM.KATILAMAMANIN UZUNTUSUNU YASIYORUM. HEPINIZE AFIYET OLSUN.SIMDIDEN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN. berlin'den musti...
tamam gelelýmde nasýl olcka yaný kapýda sorumu sorulacak sen uyemýsýn falan dýye bý davetýye flaan varmý
kardeþ ne farkeder ?
bir leðen köfte yoðuracaz, 10 kiþi gelirse onar sýkým, 100 kiþi gelirse birer sýkým alýr. Birer çay içer gider. Gelene kimlikmi soracaz sandýn![]()
0342 5171254
Mustafa,zeynelle ben þanslýyýz kurban bayramýna denk geldi
senin düþündüðün gibi deðil zaten millet tok geliyorsaat 6 da baþlýyor ama 6 da gelirsen derviþ abi ile cumaliyi bulursun sadece
arkadaþlar daha sonra geliyorlar.Adminin dediði gibi 1 sýkým olsa yeter
tok karnýna 9 topakmý yiycegiz.
yok abi deveyi otlatacam![]()
0342 5171254
Deveyi otlat iyice semizlensin seneye kurban bayramýnda kesersin anca yeter çünkü böyle giderse sen üyelere 10 devede kessen yetmeyecek. Ama bu sene deve kesmediðin için gelmeyeceðim.
Þaka bi yana bu deve konusu gerçekten Türkiyeyi dünyaya rezil etti, belki müdür bu iþi kötü niyetli olarak yapmadý ama global düþünmek gerek, müdür yeni alýnan arabalara nasýl kesiyoruz kurbaný adam uçaðada kesmiþ aslýnda çokda yadýrganacak birþey deðil hatta benim hoþuma bile gitmiþti ama bunu tüm dünya basýnýmýz sayesinde duyunca gelde anlat elin gavuruna. O yüzden uluslararasý kuruluþlarýmýza müdür seçerken dikkatli olmalýyýz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE