Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Abi eklentideki 1. fotoðraf gerçekten orjinal olmuþ. Eline saðlýk...
bireysel emekli, sadece üye...
![]()
BAYRAK
Ey,mavi göklerin beyaz ve kýzýl süsü,
Kýzkardeþimin gelinliði,þehidimin son örtüsü!
Iþýk ýþýk, dalga dalga bayraðým,
Senin destanýný okudum, senin destanýný yazacaðým.
Sana benim gözümle bakmayanýn
mezarýný kazacaðým.
Seni selamlamadan uçan kuþun
yuvasýný bozacaðým.
Dalgalandýðýn yerde ne korku, ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver !
Sabah olmasýn, günler doðmasýn ne çýkar.
Yurda ay yýldýzýn ýþýðý yeter.
Savaþ bizi karlý daðlara götürdüðü gün.
Kýzýllýðýnda ýsýndýk,
Daðlardan çöllere düþürdüðü gün.
Gölgene sýðýndýk.
Ey, þimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalan;
Barýþýn güvercini, savaþýn kartalý...
Yüksek yerlerde açan çiçeðim;
Senin altýnda doðdum,
Senin dibinde öleceðim.
Tarihim, þerefim, þiirim, her þeyim:
Yer yüzünde yer beðen !
Nereye dikilmek istersen,
Söyle, seni oraya dikeyim !
Arif Nihat Asya
Bu ölüsüz aný resimlere kaydeden tüm arkadaþlara teþekkürler. Özellikle Osman Doðan kardeþimin resmi ve büyük Türk düþünürü Arif Nihat Asyanýn þiiriyle süslemesi çok harikaydý. Herkesin ellerine saðlýk diyorum....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
birisi demiþti 500 yýlda bir olur böyle þey,dün görünce inþAllah arkadaþlar bu aný kaçýrmazlar dedim netekim öyle olmuþ... teþekkürler ellerinize saðlýk..
![]()
Nizip’te akþam saatlerinde, güneþin batmasýna yakýn saatlerde gökyüzünde ortaya çýkan ay ve yýldýzýn görüntüsü, Türk bayraðýný hatýrlattý. Nizip’te bugün akþam üzeri güneþin batmasýna yakýn saatlerde görünmeye baþlayan ay ve yýldýz, birbirine çok yakýn þekilde görüntülendi. Birbirlerine yaklaþýmý nedeniyle, görenler “Gökteki bayrak” yorumunu yaptý. Telefonla NRT’yi arayan izleyicilerimiz, “Ay ve yýldýzýn bu kadar birbirine yakýn olmasý, Türk Bayraðýný anýmsatýyor. Muhteþem bir görüntü” diyerek þaþkýnlýklarýný belirttiler.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
'Bayraklarý bayrak yapan üstündeki kandýr/ Toprak eðer uðrunda ölen varsa vatandýr'
Ne Mutlu Türk'üm Diye'ne
Hayri Murat Bakýrcý
Maþallah herþey bir nizam ve imtizan içinde.
OSMANDOÐAN o resim montaj deðil deðilmi inan çok hoþuma gitti, montaj olsa bile çok güzel çýkmýþ, dün akþam Ýstanbul Bakýrköy sahilinde belki saatlerce bu görüntüyü izledim çok güzeldi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Harika fotoðraflar...Ellerinize saðlýk. O an yanýmda fotoðraf makinesi yoktu,aaah bi olsaydý da görseydiniz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com