slm ben oðuz göbel.88-89 dönemi pansiyonlu.bunca yýldan sonra buluþabilmek çok güzel.
ben antalya-gazipaþada beden eðitimi öðretmeniyim. tüm arkadaþlara selamlar.görüþelim
slm ben oðuz göbel.88-89 dönemi pansiyonlu.bunca yýldan sonra buluþabilmek çok güzel.
ben antalya-gazipaþada beden eðitimi öðretmeniyim. tüm arkadaþlara selamlar.görüþelim
Arkadaþlar Kurban Bayramýnýzý Kutlar, Hayýrlara vesile olmasý dileði ile...Nasýlsýnýz görüþmeyeli?
Hatip
Merhaba arkadaþlar ben Yusuf Yýlmaz.Bende o dönemler pansiyonda kalýyordum.Yusuf Kaya seninile ayný sýrada otururduk yannýlmýyorsam.Sesi çok güzeldi Yusuf'un.ERTAN DAYANKOC,OGUZ GOBEL az maltepe sigarasý içmedik sizinle.Murat,Harun kardeþ hepinize selamlar.Gaziantep'te öðretmenlik yapýyorum.
ben pansiyonda kalan muzaffer aladað herkese selam sizleri çok özledik
merhabalar yusuf yýlmaz ve muzaffer kardeþime.....sizleri görmek çok güzel....muzafferi biliyoruz.adýyamanda öðretmen..yusuf sen antepte nerdesin..gelirsem görmek isterim seni...birde þu an pansiyonda md.yardýmcýsý bizim bi arkadaþ varmýþ..kimmiþ haberi olan varmý....adanalýlarda dýþ kulvardan foruma giriþ yaptýlar..habil umar yamtar usman abimiz vardý .isminden unutulmaz bi sima idi...habil abi senide bekleriz
Murat kardeþ,Gaziantep Cumhuriyet Lisesi.Gelirsen memnun olurum.Gaziantep'e yolu düþen arkadaþlarýn hepsini beklerim.
slm arkadaslar!Nasilsiniz hergün yeni arkadaslari bu sayfada görmek ne güzel gönül isterdiki canli görmek tüm arkadaslari ama malesef hayat sartlari ona imkan vermiyo bu beyaz sayfada bizleri bulusturuyo onada sükürler olsun...ama bir tek herkes sey var bu sayfaya bakinca ici kipir kipir oluyo bende oldugu gibi inanki her internetti actigimda ilk isim bu tertemiz,duygu,hüzün,macera,hatira,özlem,azda olsa mutlu günlerin gectigi pansiyondaki günlerimiz...yine hüzünlendim arkadaslar bu sayfayia acip bakmak oluyo yeni arkadaslar eklenmismi diye.saygilar sevgiler hepinizi cok seviyorum cok özledim hepinizi...Müslüm göcer germany.
müslüm göçeri veto etmekte fayda var.gene mahzun..kardeþim bizi üzmek için mi böyle yazýyorsun. üzme bizi yahu....yapma böyle.. bi de tuhaf bi þekilde ....yav acaib bi samimiyet hissediyorum.bunlarý yürekten mi yazýyorsun .?maþallah görmeyeli kaleminde geliþmiþ.edebiyatçý oldun baþýmýza...pansiyoncu yemez kardeþim.hepimiz ayný tornadan geçtik.....daha burda bize hüzünllendirmeye devam edersen.:cümle sanal alemcilere burdan kurtlu kurufasulyeleri iþtahla yediðini ilan ederim ....üstelik sen muhtemelen ilk pansiyona geldiðinde annemi babamý özledim diye aðlamýþssýndýrda.....eey nerden mi biliyorum.ben de aðlamýþtým.kal saðlýcakla
Konu murat coþkun tarafýndan (06.01.09 Saat 12:45 ) deðiþtirilmiþtir.
yusuf ve murat selam arkadaþlar hepinizi çok özledim.Yýllar sonra burada buluþmak varmýþ
merhaba arkadaþlar.muzo,ogoz göbel,habi yamtar,m. göksu,yusuf yýlmaz,y.kenan
arkadaþlar ben DOÐAN AKBAÞ herkese selamlar.
Merhaba Arkadaslar,Uzun suredir takip edemedim siteyi,Ne guzel oldu sizlerle bulusmak.Mehmet Yýlmaz kardesim,cok sevindim senide burda gormekten.Abdullah goren ile birlikte ulasabildigimiz kadar arkadasa ulasbildik.Ama ulasmaadýgýmýz arkadaslar var,bu arkadaslar ile kontak halinde olan kisiler varsa lutfen platforma yazýn.
Ulasýlamayan arkadaslar asagýdakilerdir.
Saygý ve sevgiyle hepinizi kucaklýyorum.
Adem Þen (mersin) Ulasýlamadý (Cilli derdik Sarý bir arkadasýmýzdý)
Ilhan OzpolatUlasýlamadý (Guzel Keman Calardý)
Mesut KurtogluUlasýlamadý (Kadirliden Arkadasýmýzdý)
Mustafa BaybekUlasýlamadý (Urfa Harrandan arkadasýmzdý)
Mahmut AcýogluUlasýlamadý (Zannedersem Almanyada)
yahu kimse açmýyormu.bu kadar mý yogunsunuz.kim varsa cevap yazsýn.halil hocamýza allah rahmet eylesin.emlak iþi yapýyordu yanýlmýyorsam.emekli ikramiyesinide tokatlamýþlardý halil hocanýn.
ben doðan arkadaþlar.antalyadayým.0 533 4232758 arayýn görüþelim
Merhaba arkadaþlar nasýlsýnýz? Nerdesiniz pansiyonlular ? Hatip