Evet curcuna baþladý.
Yandaþ ve yan olmayan daþlar
ne güzel söz deðil mi?
Ben yererken iyi
Sen överken kötü oh ne ala,
Forumlarda çok gördük kalb kýrmaktan öteye biþey olmuyor.
lütfen herkes fikrini beyan etsin münakaþaya girmesin.
Evet curcuna baþladý.
Yandaþ ve yan olmayan daþlar
ne güzel söz deðil mi?
Ben yererken iyi
Sen överken kötü oh ne ala,
Forumlarda çok gördük kalb kýrmaktan öteye biþey olmuyor.
lütfen herkes fikrini beyan etsin münakaþaya girmesin.
Konu coskun tarafýndan (26.11.08 Saat 15:05 ) deðiþtirilmiþtir.
Arkadaþlar her zaman akli selim olalým. Güzel nizipimizin güzel insanlarý çok bilinçli oy kullanýr.kimin mnereye hangi partiye vercegini çok iyi seçer .bu konuda çok tecrübeliyim.seçmenleri takip edrim çok güzel analiz yaparým.]3 yerel þeçimleri takip ettim.yüzde dilimlerine ne kadar hespýný yaptým.noter tastikli ve çok arkadaþ biliritahminci oldugumu size seçime bir ay kala yüzdelik ve kaç oy alacaklarýný size bidirecegim bunu tüm sitede bulunan arkadaþlarla paylaþacagýz.
....................![]()
Konu Shark27 tarafýndan (29.11.08 Saat 17:58 ) deðiþtirilmiþtir.
Memet abim doðru söylüyor burada tartýþmalara maal vermeyelim hergün yüz yüze bakýyoruz sayfamýz güzel arkadaþlarýmýz abilerimizde güzel þeyler yazýyorlar bizlerde küçükler olarak bu güzellige güzellik katmamýz lazým sonuçta her ((nizip için))
Bazý Arkadaþlar gerçeklere inanmak istemiyor iftira atmak ne kadar kolay bir þey bir tane talan eden ismi verselerde ah bir ispat edebilseler ama yok ki etsinler halk artýk kimin ne olduðunu iyi biliyor . öyle altýnda kalýncak laflar etmeyin.
Konu coskun tarafýndan (27.11.08 Saat 07:18 ) deðiþtirilmiþtir.
"umarim nizip halki rüsvetcilere gereken cevabi sandikta verir"
Shark arkadaþým bu tür tartýþmalarý çok yaþadýk sende zahmet edip 22 temmuz öncesi mesajlarý okursan keskin sirke olmanýn zararlarýný çok rahat görürsün.
Öyle kinayeli ve hakaret içeren yazýlar yazmayýn sizin gibi düþünen diðer arkadaþlarýn yandaþ diye tarif ettiði yorumcular hiçbir zaman iftira ve hakarete yeltenmemiþtir bundan sonra da öyle ifadeler yazacaklarýna kanaat getirmiyorum. Sizin gibi düþününlerin ifadesi ile yandaþ diye tarif ettiðiniz bir çok arkadaþýmýz ki sitede büyük bir çogunluk oldugunu biliyorum yan olmayan daþlar gibi hakarete ve iftiraya baþvurmuyorlar. Hatta vahim neticelerini bildikleri için yorum bile yazmýyorlar.
Bir kez daha itidal çaðrýsý yapýyorum. Lütfen forum kurallarý çerçevesinde ve de saygý sevgi içerisinde yazýlarý yazalým. Zira üzerinde tartýþtýðýmýz þey nazargahý ilahi olan kalbi kýrmaya deðmiyor.
Öncelikle herkese syagýlar benim burda yazan arkadaþlar taraflý konuþmasýn menfatleri arka plana býrakalým ltfn þimdi ben hep takip ediyorum siteyi herkes kendi menfatleri dogrutusunda yazýyor herkes herkesei çok iyi biliyor kimse kimseyi kandýrmasýn tarafsý yazalým haklýyýda haksýzýda yazalým yani þuanki belediye yöneticileri sütten çýkmýþ ak kaþýk degil bunu hatalarý var iyi gözlemci olan bilir neyin ne oldugunu o yüzden tarafsýz yazalým ricam herkese sygýlar...
yaren kardeþ kimse kimseye iftira atmaz ama bazý gerçeklerde var bunu görmezden gelinmez nizip de herkes birbirini çok iyi tanýr sana sadece þu cevabý vereyim bazý makama gelmeden önce bazý kiþilerin neyi vardý þimdi neyi var bu birden biremi türede acabaa...
..................
Konu mehmet karakaþ tarafýndan (29.11.08 Saat 09:48 ) deðiþtirilmiþtir.
Amacýmýz bir þeyleri paylaþmak. Lütfen yorumlarda kimse kimseyi kýrmasýn. Herkes Bildiðini düþüncesini yazssýn. ( ÝYÝ HABERLERDE BULUÞMAK DÝLEÐÝYLE..)
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
benim yazilarim neden siliniyor ?
Konu Shark27 tarafýndan (30.11.08 Saat 14:23 ) deðiþtirilmiþtir.
meþhur bi söz vardýr "insan bilmediðinin düþmanýdýr"
siz bilmiyorsunuz ve bilmediðiniz de bilmiyorsunuz.
azýcýk tanýma zahmetinde bulunursanýz bu önyargýlarýnýzdan kurtulursunuz. Yoksa tek kazandýðýnýz þey vebal.
Bakýn ýsrarla söylüyorum benim gibi düþünen bir çok arkadaþýmýz var hangisinden sizin gibi ispatsýz bir iftira okudunuz? bu tür konulara cevap bile yazmýyorlar.
Muhalif olabilirsiniz buna saygý duyarýz ve bu saygýyý herkesten beklerim.