Arkadaþlar, farklý siyasi görüþten bir çok arkadaþýmýzla beraber yazýþýyoruz.
Lütfen kýrýcý olmamaya özen gösterelim.
Daha önceleri bunu tecrübe etmiþtik.
Beyhude.
Umarým anlayýþla karþýlarsýnýz.
Arkadaþlar, farklý siyasi görüþten bir çok arkadaþýmýzla beraber yazýþýyoruz.
Lütfen kýrýcý olmamaya özen gösterelim.
Daha önceleri bunu tecrübe etmiþtik.
Beyhude.
Umarým anlayýþla karþýlarsýnýz.
22 temmuz seçimlerinde sitemizde açýlan ankette %99 oranýnda yaklaþýk oran çýkmýþtý... seçime yakýn zamanda yine böyle bir ankette sitemizin ilçemiz nabzýný tutacaðýna eminim...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Bence bu seçim bir öncekine göre daha kýran kýrana geçecek gibi. Nizip'teyken edindiðim izlenim bu þekildeydi. Adaylara baþarýlar diliyorum...
bireysel emekli, sadece üye...
bu secim akp li arkadaslarin düsündügü gibi olmayacak.. burda psikolojik savas veriliyor akp li arkadaslar sokaga ciksin ve sorsunlar gercekle nasilda yüzlesiyorlar.. her zaman oldugu gibi allahim memleketimizin hakina hayirlisini versin. parti oyu bile mevcut belediye baskanina secim kazandirmaya yetmeyecek.. cünki o kadar yanliz birakmis ve kirmiski nizip halkini.... 29 mart ögleden sonra sapkasini önüne koyacak vahh diyecek ama is isten gecmis olacak..
orhan celik![]()
Konu Shark27 tarafýndan (29.11.08 Saat 08:31 ) deðiþtirilmiþtir.
orhan celik![]()
Konu Shark27 tarafýndan (29.11.08 Saat 08:32 ) deðiþtirilmiþtir.
yorumsuzzzzzzzz![]()
niye yorumsuz kardeþim.
Orda konuþanlardan biride benim annem.
Kadýnýn siyasetle ne alakasý var.
Bizim evde siyassi hiç birþey konuþulmaz.
Yapýlan icraatlarý görüp Gelecek seçimlerdede eski baþkanýmýzý görmek istiyorum demiþ.
Öküzün altýnda birþey aramayýn bence...
sizde çýkýn çevrenize sorun ayrý çýkarsa gelip yazýn....
Bazýlarý yerecek
Bazýlarý övecek
Anlayýþla ve saygýyla karþýlamak gerek.
Kavgasýz gürültüsüz adilce ve dürüstçe herkes baþka birini incitmeden fikirlerini beyan edecek.
Temennim odur inþallah bu çizgide devam ederiz.
gokhan bey sizin ve annenizin görüslerine saygi duyuyorum oyunuzu mevcut belediye baskanina verebilirsiniz. annenizin siyaset yaptiginida söyleyen yok burda dikkat cektigimiz konu objektif olmayan yayin yapilmasi.. kimse buzagi falan aramiyor.. siz kendi cevrenize göre yorum yapiyorsunuz bende kendi cevreme göre yorum yapiyorum.. nedense sizin görüsleriniz yayinlanirken benim görüslerim makaslaniyor.. nrt nin sahibinin kimler oldugu ve kimler tarafindan yönetildigini de söylememe gerek yok. nizip halki görüyor ve biliyor herseyi ..
Belediyeye kartþýt görüþ yapanlarýn baþýnda ben varým ama bunu sýrf onlarýn ayaðýna vurmak için deðil güzel bir Nizip için yapýyorum.
Benimde yazýlarým silliniyor öyle senden ayrý bir yaným yok emin ol buna. Ve ben bundan memnunum
Ben öyle bir çevrede deðilim beni tanýsan anlarsýn yada tanýyorsun iþine gelmiyor.
Tekrar ediyorum Bu sitede benim seninle hiç bir farkým yok! Ve kimseninde farký yok.
Eðer olsa idi sorun çýkaran ilk ben olurdum...