evet halen o büyünün etkisindeyim. ne yapmam lazým çözülmem için yardým edin lütfennnn
evet halen o büyünün etkisindeyim. ne yapmam lazým çözülmem için yardým edin lütfennnn
Leyla Leyla!!! diyen dille,vuslata eremezsin Mevla demedikçe!
![]()
Geçtiğimiz gün gece star tv'de ekranlara gelen Popstar Alaturka adlı yarışma programında 101 Adnan aldığı puanlarla haftayı 3. olarak tamamladı. Her hafta seslendirdiği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle gönülleri fetheden Nizip'li Adnan geçtiğimiz gece yine muhteşemdi. Jüri üyelerinin büyük beğenisini kazanan Nizip'li Adnan izleyicilerinde bir anda popülerliğini kazandı. Her hafta yarışma sonunda Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve Nizip'li vatandaşlara sevgi ve selam göndermeyi ihmal etmeyen Nizip'li Adnan hemşerilerimden destek bekliyorum şeklinde konuştu. Star Tv'de yayınlanan Popstar Alaturka adlı yarışma programı 16 Kasım 2008 Pazar günü final gecesi yapılacak. Final gecesinde beni yalnız bırakmayın diyen 101 aday no'lu Nizipli Adnan göndereceğiniz SMS'leri bekliyorum dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
![]()
Popstar Alaturka adlý yarýþma programý geçtiðimiz gece sonuçlandý. Star TV’de her hafta Pazar günleri ekranlara gelen Popstar Alaturka adlý program dün gece finalle veda etti. Yarýþmaya Gaziantep’ten katýlan 101 Aday no’lu Adnan yarýþmayý ikincilikle bitirirken yine Gaziantep’ten katýlan Yusuf 3. olabildi. Yarýþmayý en çok SMS alan 109 aday no’lu Hüseyin birincilikle tamamladý. Aylardýr gösterdiði performans nedeniyle baþta juri üyeleri Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, Ebru Gündeþ ve Armaðan Çaðlayan olmak üzere tüm seyircilerin dikkatlerini çekmeyi baþaran Nizipli Adnan’nýn 2. olmasý Gaziantep’te sevinçle karþýlandý.
nrtmedya.com
bir þehirden iki adam olursa birinci baþkasý olur ama biri olmasaydý antep yine birinci olurdu muhtemelen...
Kime ne faydasý olacaksa, bence bu tarz yarýþmalar umut tacirliðinden baþka birþey deðil, yüzbinlerce kolay yoldan para kazanmak isteyen insanýn umudu olan bu yarýþmalarýn bence ticari amacýnýn dýþýnda kimseye faydasý yok, yapýmcýlar parayý götürüyor aralarýnda,yarýþmacýlarla dalga geçip eðleniyorlar sonrada kullandýklarý bu insanlara sahip çýkmýyorlar, þu ana kadar kime faydasý oldu kim meþhur oldu,kim para kazanabildi,kimin hayatý düzene girdi, herkesin rüyasý sona erdi ve bunalýma girdiler, inþallah kardeþimizin sonu bunlara benzemez.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Sayýn akpek ayný duygularý paylaþýyoruz. 3. sýnýf pavyonlardan en fazla 2. pavyonlara yükselirler o kadar
Müslüm bey çok haklýsýnýz. Daha önceki starlarý da gördük hepsi söndü gitti. Þöhretin verdiði geçici sarhoþlukla bir zaman eglendiler, ne oldum delisi bunlar ama tahmin ederim ki hepsi þu an psikolojik bunalýmdadýrlar.
Bu tür programlarý hazýrlayýp sunanlarýn kesesini doldurmaktan baþka hiçbir iþe yaramaz bunlar.
Yazýk hepsi malayani þeyler.
![]()
Star Televizyonu’nun geçtiðimiz hafta sona eren ve sevilen programý olan Pop Star Alaturka adlý yarýþma programýnýn sevilen yarýþmacýsý Nizip’li Adnan ve Ailesi bugün Ýlçemize geldi. Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan’ý makamýnda ziyaret eden “101 Adnan” Baþkan Akdoðan’a desteklerinden dolayý teþekkür etti. Adnan’ýn Nizip’in gururu olduðunu belirten Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, onun ikincilik elde etmesinin en büyük etkenin Nizip’lilerden aldýðý destek sayesinde olduðunu ifade ederek, bundan sonra ki yaþamýnda Adnan’a baþarýlarýnýn devamýný diliyorum dedi. Nizip’li Adnan’a sonuna kadar sahip çýkacaðýz þeklinde konuþan Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ayrýca 24 Kasým Öðretmenler Günü dolayýsýyla tüm Öðretmelerin Öðretmenler Günü’nü kutluyorum dedi. Nizip’li Adnan ise öncelikle bana destek veren tüm Nizip’li hemþerilerime ve Belediye Baþkanýmýz Hacý Fevzi Akdoðan’a teþekkür ediyorum diyerek bu baþarýnýn yalnýz kendisinin deðil Tüm Nizip Halkýnýn Baþarýsý olduðunu söyledi.
nrtmedya.com
![]()
Pop star yarışmacısı 101 Adnan olarak ünlenen Nizip’li Adnan Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’ın ziyaretinin hemen ardından Nizip Radyo ve Televizyon Kurumunu ziyaret etti. NRT Yönetim Kurulu Başkanı Osman Alpaslan ve Genel Yayın Yönetmeni Metin İliksoy tarafından karşılanan Pop star Adnan NRT Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan’a ve Genel Yayın Yönetmeni Metin İliksoy’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ailesiyle birlikte gelen Nizip’li Adnan 2. olmamdaki en büyük desteği Nizipli’lerden gördüğünü ifade eden Adnan NRT’de mahir ile Müzik Show’a hazırlandığını önümüzdeki günlerde Nizip’lilere eşsiz bir müzik ziyafeti vereceğini ifade etti. Nizip’li Adnan son olarak Canlı bir şiir okuyarak Nizipli’lere hediye etti.
nrtmedya.com
inþalah diyer yidizlar gibi galakside kaybolmazsýn birader allah yardýmcýn olsun. bu iþler artýk seslede olmuyor dimi?
Leyla Leyla!!! diyen dille,vuslata eremezsin Mevla demedikçe!
Kardeþim þimdilik tadýný çýkart, nasýl olsa senide unutacaklar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE