Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Ben kimim..?
Ben kimim..?
ellerine saglik orhan abi ozellikle bizleri dusundugun icin " allah razi olsun
Gece bu kent daha güzel duruyordu. Sanki uyanmak istememecesine,omzunda ne roma ne bizans nede kavimler göcü vardý artýk.dudagýnda ise 1948 yýlýnda içtigi nizip cayý.yüzünde her son baharda onarýlmayý bekleyen kerpiç bir duvar,elleri ýsýnmasada artýk teneke sobalarda,fýrata akýtýyordu göz yaþlarýný en ýssýz zamanlarda. özlüyordu özledikçede özletiyordu.yaban sancýlar cekiyodu belkide.anlatamýyodu aðlýyordu anlayamýyordu uyuyordu.sanki geri gelecekti taþbaþýn öyküleri sanki saracaktý annesinin zeyitle yaptýgý yufka ekmegi eleerini.alýngandý artýk gece bu kent daha güzel duruyordu yorulmuþtu ne savaþlar ne depremler korkutmuyordu kalbbinde sarý bir sevda sevdaki isadan önce sevdaki çekmiþ kedine bilali bile .kulagýna fýýldýyordu bilal ,en güzel düþleri,umutlanýyordu, gece bu kent daha güzel duruyordu [babama hitaben tenekeci potuk memede]
Ellerine saðlýk Orhan kardeþ. Bu güzel resimleri bizlerle paylaþtýðýn için. Stadýn görüntüsü olan bu resmi pc'ye duvar kaðýdý yaptým. Çok harika oldu. Keþke bu güzel resimleri toparlayýp slayt olarak eklesende bizlerde istifade etsek diyorum....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Bakýyorumda fotoðraflarýn güzelleþmeye baþladý orhan abi..
Ben kimim..?
çok hos görünüyo.. romantikmi desem aceba![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Allah'tan Helikopterin yok orhan abicekmedik yer birakmazdin heralde.
O bu deðilde gece yarisi biner o gurultude yok efendim ben fotograf cekecem![]()
Helikopterin olsa ertesi gun düþürürler seni.
Ama resimlerin harika. Bu arada belki memet abiyi sollamiþ olabilirsin ama bu bana sokmez![]()
Resimler için çok teþekkürler kendimi Nizipte hissettim bakalým þýýýýýýýýýk hacý ne cevap yazacak.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
tripotla ve uzun pozlamayla daha net fotograflar çekilebilir,ayný noktalardan birde öyle çekerseniz aradaki farký görürsünüz.
yine de ellerinize saðlýk