Hoþ bulduk gökhan.Gece güzeldi.Orhan Çelik erken daha erken gelse daha da güzel olurdu.Hepinizle tanýþtýðýma memnun oldum.
Geceyi ne kadar heyecanla bekliyorsam, bu fotoðraflarýda öyle bekliyorum. Sizlerle birkaç saat geçirmek tüm yorgunluðumu alýyor.
Bayramýn 3.günü gecesi tekrar buluþmak ümidiyle.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Helal olsun size en son Hacýyýda yoldan çýkardýnýz.hehehee herkee çok selamlar orada olmayý çok isterdim.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Geleneksel çið köfte partimiz ilkini aratmayacak kadar güzel geçti. Bizlere nostaljiyi yaþatan, sevgili Gökhan hocamýzýn annesinin kendi elleriyle yapmýþ olduðu CÝCÝLÝ BÝCÝLÝYÝ, yýllar sonra tepside görüp ve tatmak bana bambaþka duygu verdi. Teyzeciðim ellerin dert görmesin, senin meþhur Nar ekþin sayesinde, çið köfteyi, sucuk ve cicili biciliyi bizlere gelenek hale getirdiðin için. Buradan sizlere kucak dolusu selam ve sevgilerimizi yolluyorum. Tüm arkadaþlarým ve dostlarým, 15 günde bir olsa da biraraya gelip sizlerle beraber olmak bana tüm mutluluklarý veriyor. Bayramýn 3. gününü dört gözle sizlerle beraber geçirmek çin sabýrsýzlýkla bekliyorum. Ýyiki sizler varsýnýz.....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Bayramýn 3.günü ben ve zeynel veriyoruz partiyi.Herkesi bekleriz katýlým fazla oldukça daha iyi oluyor.
ogün boþtum bu sefer ben unuttum yaa![]()
![]()
![]()
bi türlü kýsmet olmadý bu çiðköfte bana![]()
![]()
![]()
Made Ýn NizipLi
Afiyet olsun bende birgün katýlacaðým çiðköfte partisine kýskandým vallaha.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Bende suriyedeydim !!!
kýsmet olmadý arkadaþ
herþeyi yemiþler
Þýllýk bile varmýþ
Osman Demir Istanbul